10571093361148553957.jpg
  • Danka88
    hát igen.

viszont, irom tovább:
    "Lassan egy éve, nemvolt már élet flessem, mert nincs olyan este, még véletlen sem, hogy az elmémet perfekt szét ne vágnám, esküszöm, hogy nem bírok ki több évet Pápán. Mert Killakikitt haver, itt lakik a Tkyd, ha nem csiped az ujat akkor b*zd meg a régit"

Lehet értelmezgetni, de sztem egyértelmü (nekem legalábbis, én igy értelmeztem), hogy az ujabb vonalat sokan birálják...itt konkrétan az scbp féle mügengszterkedést. Előtte felhozta ugye Akkezdet Phiai-t. El lehet gondolkodni, hogy mennyi külömbség van az ujabb és a régebbi előadók között :) Akiket most istenként tisztelnek sokan, Killakikitt, Hősök, SP (:D), meg a régi arcok, AKPH, Az Idö Urai, Fürkésző Elemek, Káneksön (hogy mondjak valakit a BB-sek közül is), meg hát Tkyd is elég régi arc, őskövületnek számit ö is. :) (Nem valami jól fogalmaztam meg de én értem hogy mit akartam volna mondani)
    Egyébként értelmezhetted másként is, viccként is felfogható, ezen nemfogunk összeveszni. :)
    "...Ha egy rapszöveg nem egyértelmű, az nem baj, hiszen a különböző értelmezések variációi és sokasága teszi érdekessé, úgymond: művészetté a rapköltészetet..." - Kriptha