HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jajj, bocs, félrenéztem az elõzõ hsz-t, azt hittem SamBauer rapjére vonatkozó "szarromról" írtad, hogy nem jelentenéd ki. a kritikám most nem fankaferirõl szolt. hanem sambauer kezdõ "produkciójáról".

ferirõl is megvan a véleményem. ha érdekel és jelzed szívesen leírom privátban.
a lényeg, hogy feri nem szemeket nyitogat, hanem agymosott szektát toboroz. és felháborító, hogy pár éve még magyar voltam akkor is, ha nem rohangáltam árpádsávval, ma már antimagyar vagyok, ha nincs nálam semmi árpádsávos. nézd meg salátán a legnagyobb rajongóit, egyiknek sincs egy önáló gondolata sem, feltesznek egy kurucinfós hírt, megvárják, míg feri lereagálja, majd beírják õk is ugyan azt. ha nem értesz egyet valamiben ferivel hazug vagy, magyargyûlölõ, és kitilt.
REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

asfa
Kíváncsiságból, manapság neked mi számít Magyarnak? Ha valaki kokárdát vesz fel és Árpád sávos zászlóval a háta mögött rappel, akkor az "habi" Magyar? Nem belekötök, csak ez nagy Magyar cucc mindig elõjön, de az nem szégyen ha valaki ünnepeken kokárdát vesz fel és kirakja a zászlót a házára.Sajnos ezt érték el,hogy ezt szégyen legyen hordani/viselni, holott ez mindenféle magát magyarnak mondó embernél alapvetõ emberi norma lenne! Lehet,hogy félreértettelek de még egyszer mondom nem kötekszem.

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

jax
A témához hozzászólnék annyit, hogy én szeretem Fankát, a régebbi lemezei, mint a Repp LP, meg a 2005-6 körüli számai baszottjók, mind zene, mind szöveg, nagyon bejön, a Suhancos is zseniális. Viszont amiket most csinál... rákényszerítettem magam és végighallgattam egy 2007-es lemezét és iszonyat gagyi zenét és közhelyes, elcsépelt, erõtlen szövegek. Meg ez a nagymagyar cucc... nem kokárdával meg árpádsávos zászlókkal kell magyarnak lenni ma. Full más a világ.
Siskától meg én is unom ezt a "beefet" már, de amíg csinál ilyen számokat, akkor nyugodtan fikázzon 😄😄

ja, meg én is, lökdösöm a szavakat, ha van 3 percetek rá 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

asfa
értelek és van miben egyetértek.. sokszor direkt nem tartja az ütemet vagy direkt úgy szövegel, viszont az nem baj ha nem tetszik, nem mindenkinek tetszik és sem csipázom mint embert már mondtam egy két okból kifolyólag de, hogy próbálja nyitogatni a tinédzserek és nem tinédzserek szemét, hogy miért fontos a haza, és a szeretet, valamint együtt a kettõ, az egy jó és pozitív dolog a rap, hiphop vonalon is.
Ennyi ami szerintem becsülendõ a fikázás, anyázás és ütemtelen zenéi mellett. én magam is rappelek, így úgy amúgy, és nehéz dolog egyébként elérni azt h az ilyen témákban valaki felfigyeljen és meghallgassa.

nem tetszik a hang, a flow és az ütemtartással is gond van.
a szöveg sem nagy szám. gyakorolni kell még sokat, addig pedig nem muszáj közzé tenni a cuccot.
viszont pozitív SamBauer hozzáállása, hogy nem sértõdik be a "fikán".
ilyenkor szokott jönni a kedvenc kontrám:
"mutasd, te milyet tudsz", ami most elmaradt, ez becsülendõ!!!
sambauer
Yep.

Turn Me On Dead Man

asfa
hát azért ezt igy nem jelenteném ki.. nem tudom miért vagy ezen a véleményen

sambauer
Itt van egy másik, a minõség nagyon fos, dehát otthon ezt tudom produkálni. Elõre is köszönöm ha meghallgatásra méltatjátok 😄

Turn Me On Dead Man

tied?

ez a feri egy szánalomra sem méltó, beteg ember.
soha nem tartozott a magyar rapbe, hiába is hitegették sokan, hogy jó. de amit most mûvel, az a mûfaj megerõszakolása minden szempontból.
LasDen
sztem annyira nem rossz, de fejlõdni kell 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sambauer
hát ez is egy vélemény 😄

Turn Me On Dead Man

szerintem tényleg annyira szar.
nahhezzel teljes mértékben eggyetértek😊
köszönöm hogy olvashattam😄<#eljen>

prá

kommersz
szerintem nem olyan rossz.de gondolom azert nem irnak mert ezt nem a hosok,meg dsp rappeli😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

sambauer
Én csak arra lennék kíváncsi már pár hete lassan hogy ez tényleg annyira szar hogy még rá se érdemes írni ?

Turn Me On Dead Man

bld
Fankadeli most "szélsõjobbos" lett mert ott teszik alá a lovat, nem véletlen hagyták ott a régi "barátok" is, mert mindenki rájött az évek alatt, h ez egy béna srác, a legjobb száma is arról szól, h félrek*rt a barátnõje amíg õ a haverjával sörözött... Gyakorlatilag minden száma egyforma, és nagyon szánalmasan erõlteti ezt a megmondóemberes dumát, most már hál'istennek, hogy az underground szcéna (ha lehet így fogalmazni) elfordult tõle, valami beteg módon rátalált a kurucinfóra és kõkeményen magyarkodik. Nincs baj azzal ha valaki kicsit túlzásba viszi a hazaszeretetet, nem az itt a hiba, hanem az, hogy egyszer már elbukott a hiteltelensége miatt és most meg apostolnak adja elõ magát és váteszi magasságokból beszél... remélem nem lesz súlyosabb😊 Siskák meg tényleg megunhatták volna régen ezt a balhét, õk tényleg bunkók az is igaz, de legalább tudják a helyüket és néha elég jó zenét csinálnak
kösz ha elolvasta valaki😉

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

fanka 1 szar ember ,még ha igaza is van 1 pár dologban...siska meg buta hogy fankát oltja még mindig!tovább léphetnének!nah ennyiii!😄
jah és gyerekek jön az uj NKS meg Punnany tessék felkészülni😄😄😄<#boxer><#nevetes1><#taps><#lama>

prá

LasDen
na ezé hagytam én a faszba az egész magyar ándörgrándot.....bekaphatja az összes.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

asfa
vágom.. hát abban igazad van,hogy Fanka milyen ezért is írtam,hogy mint ember nem is csipázom, ahogy sokan nem csipázzák már, de zeneileg azért mutatott egy két nagyot.. valóban fikáz de õt is fikázzák, és pl Tibbah-Magyargyerek szám.. hát az is nevetséges
az,hogy nagy hungarista Árpád sávos hát nem tudom, szerintem teljesen egészséges körülmények között csinálja ezt, igaza van ezer meg ezer dologban, pl a Palackposta számában Busta-val vagy Napok felett idõk alatt, vagy Magyar Földre..
nem azt mondom Fankát nem kell szeretni mint embert vagy a zenéjét sem, de az utóbbi idõk miatt én inkább mögé állnék be mint vele szembe, ugyanis magyarság nem szégyen, ahogy az Árpád sávos és a Magyar zászló sem! Sajnos ezt sokan itthon másképp látják és ezért mondom,hogy lehet szar ember de abban van valami amit mond, s õ pedig nem lázít és nem uszít hanem ezt teszik velünk, õ megmondja,hogy ugyanúgy van meleg,cigány és zsidó haverja aki vele ért egyet..
Boba nekem is csalódás ebben a számban.. én is szerettem de most ez nem tudom mi..

MikX
Igazából ez nekemsem jön be, eddíg általában jó cuccokkaljött mindíg, legalábbis számomra...
Ez az egész Mixtapemeg... hát nemtom, nemtudtam végighallgatni igazából, nagyon erõltetettnek,ésrossznak hat, plusz amik jó trekkek voltak, azokat is valahogy el erõtlenítették, nagyon gáz az egész...
Ez a fankás dologmeg... engem nem érdekel, de azt ne feledd, h eznemegy irányú,elõszöris fanka mindenkit lefikáz, mert senkisem jó, senkinek nincs egy jó trekkje, csak azoknak akik az õ "szárnya" alól jönnek...
Nekem abszólút nemtetszenek a zenéi, nem az én stílusom, de nemis ezért ítélem el...
Azmeghogy büszke a magyarságára nemlenne baj, ha nemvalami hungarista árpádsávosakárkinek állítaná ba magát, utálom... nam a magyarsággalvan baj, hanem a fajgyûlölettel, és a lázítással...
Többekkört ezértsem értem ezt a számot,itt kb ugyanezt csinálja siska... nemis értem, éshogy Bobával közösen... Szerintem krome a legnagyobb arc magyar underground körökben számomra, de ebben a számban nem vettem volna részt közremûködõképp, az biztos...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

sambauer
a láthatatlan.

Turn Me On Dead Man

asfa
hát ennyire tellett neki kb..oltani fankát azért mert büszke Magyarságára.. az meg tökmindegy h szar ember vagy sem, ezt felvállalja..szomorú h a siska féle társaság meg nem,ezért szánalmasak

nekem se jön már be annyira siska kicsit unom már,ezeket a fanka oltásokat is,meg hát nemsok uj dolog volt ezen az albumon...1-2 alap egész ütõs!de kb ennyi

prá

Srácok ez a zene, nem a korábban ajánlott Sziszka 😛
Punnany Massif-Telik

Kérem kapcsolja ki!

toysoldier
<#levele>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

asfa
hát elég nevetséges a szövege siskanak szvsz.. azt akarom látni,hogy lángol a fõváros.. meg pusztuljon az összes féreg tetû árpádsávos.. hát csak grat neki.. 😊 bocsánat ha vkit megsértettem, de a szememben eltûnt..

Mostani kedvenc.Reggel ezzel kelek 😄
Isten Áld Meg A Magyart...

sambauer
http://www.youtube.com/watch?v=rLYvjXcxWYM&feature=channel_page

vélemény ? 😄

Turn Me On Dead Man

Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

reaper4

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
$ilent$kill - Demjen Remix
$ilent$kill - Drevenga Slass
$ilent$kill - Drive In The End
$ilent$kill - Drive In
$ilent$kill - Friday 13
$ilent$kill - The Feeling Of Silent Hill
aMGee - Death Note
aMGee - Here n Now
aMGee - Kwest (Közremûködik: Aza)
aMGee - Lazy Saturday
aMGee - Az Nem Megy Tovább
aMGee - The Beaunti Full
Aza - Szájvadállat
Aza - Vér
Tirpa - Hav
Killakikitt - Foshó
Killakikitt - Kikötõ
Killakikitt - HK Free
Killakikitt - Szoosz
ScarCityBP - Banga
ScarCityBP - Worldwide
ScarCityBP - Drogvár
ScarCityBP - Péntek 13 Promomix 1
ScarCityBP - Péntek 13 Promomix 2
ScarCityBP - Péntek 13 Promomix 3
ScarCityBP - Péntek 13 Promomix 4

track list. pirate link.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
scarcity válogatás. ha valakinek nem lenne meg 😊 ütõs cucc.

reaper4
szerintem egyértelmû.

Depridol

Roppant szûk körben (1 fõ) végzett közvélemény-kutatás eredményeként FankaDeli részesül a Céllövölde 5PÁLCÁS Bohóc díjában. Félreértések elkerülése végett: nem az elmúlt hónapok zenei termékei miatt nyerte el a megtisztelõ címet, hiszen úgynevezett nemzeti hiphop dalaiban sok olyan problémát is érint, szóvá tesz, amelyet érinteni muszáj, s amelyben olykor még egy olyan megveszekedett nemzetrontó zsidóbérenc liberálbolsevik zughírlapíró is igazat tud adni neki, mint én. Az írásos és/vagy közéleti tevékenység az, ami sokszor tragikomikus hatást kelt.

Kár tagadni: az eredményhez az is hozzájárult, hogy nevezett elõadómûvész nagy nyilvánosság elõtt becsületsértést és rágalmazást követett el, mikor e blog szerzõjét a drogok mellett érvelõ emberként, s az Offline Magazin munkatársait úgyszintén drogosokként aposztrofálta. A purparlé egy, a magazin hasábjain megjelenõ lemezrecenzió kapcsán „robbant ki”, és F. részérõl hosszú passzusokban kulminálódott. Persze, részemrõl is hosszas passzusok voltak olvashatók az ügy kapcsán a hiphop.hu-n és az Offline weboldalán - elõbbirõl „nem tesz jót az oldalnak” hivatkozással, utóbbiról úgynevezett balhécsendesítési szándékból végül is lekerült a cikk. (Ide kattintva letölthetõ A kritikáról és más démonokról címû, meglehetõsen bõ lére eresztett publi, F. oldalán pedig elolvasható az õ verziója.)

De a hazugság, a rágalmazás, a becsületsértés még nem tesz valakit 5PÁLCÁS Bohóccá, ahhoz azért még Magyarországon is több kell.

Nem árt például, ha valaki módszeresen figyelmezteti a fórumozókat a magyar nyelvtan tiszteletben tartására, miközben õ maga módszeresen és nagy ívben tesz a központozásra és az egyéb finom grammatikai, stilisztikai szabályszerûségekre. Továbbá módszeresen törli a szalonképtelennek, a Salátamagazin háziirendjével ellentétesnek ítélt hozzászólásokat és némely felhasználók komplett regisztrációját, de közben szemet huny a legalpáribb, legaljasabb, legmocskosabb ócska náci beszédet napi praxisként ûzõ weboldalt és egyéb jobbszél portálokat nyíltan vagy bújtatottan reklámozó hozzászólások felett, hogy akkor már a Szálasi-féle magyarság-útmutatót ajánlgató egyik fórumozói komment érintetlenül hagyásáról ne is beszéljünk.

Ám ha valaki igazi 5PÁLCÁS Bohóc akar lenni, úgy juthat legközelebb a célhoz, ha a reggeli sajtos omlettbe a trappista mellé reszel egy kis Star Warst, no meg nem is olyan csipetnyit a Cion bölcseinek jegyzõkönyvébõl és egyéb obskúrus, szennyirodalmi termésekbõl, mindezt leheletnyi paranoiával is megszórja, hogy aztán szépen elkezdjen „sötét oldalról” meg „titkolt szövetségrõl” handabandázni, hozzá még zsidózni is kicsinyég (nem az Izrael-kritikára gondolok). Ez lett a púder az arcon.
Orizatriznyák blogjáról bemásolva

Depridol
oké de milyen célbõl?

reaper4
csak jeleztem.

Depridol
na ÉS?!
nem vettem észre...

reaper4
nemrég már linkelve lett.

Depridol

jax
meg saiidot leütte odupla meg vmi haverjai, rámentek vagy négyen... voltak sztorik.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Depridol
mert hátulgombolós áruló lett? na a részleteket nem ismerem pontosan de elfelejtette kik segítettek megindítani a szekerét...

geccci nagy lett a scarcity album!!!Odupla miért kapja azt a szeretet csomagot saiidtól?😄😄
asfa
ez nagyon nagy 😊

REPS0L
autós nap van 😊

REPS0L
jármûszépségversenyre elõbb választanám All In- Vasakat, mint ez, szvsz.

REPS0L

jax
én egyelõre nem, Pánikszoba Peetét hallottam XDXD
de ha lesz zsém, egybõl megfogom, mer igényes a borító is, Saiid csinálta 😄

REPS0L
támogatom, és elõre is köszönöm 😊