10571093361148553957.jpg
  • noname023
    NKS-t ritkán hallgatok mert 1 idő után már sok az önfényezésből, értelmetlen rímekből kevés mondanivalóvól meg a keménykedésből kb mint siskánál meg a killakikittnél.

Szóval baromi uncsi és monoton NKS Akkezdet Phia-nál az állandó értelmetlen keresztrímek sorozata meg gyors témaváltás halmozás könnyű így szöveget írni hogy a zöld tücsöktől a Mounteverest csúcsáig mindent belekeversz persze RP a sajátos stílusukért amit leginkább a freestyle-hoz lehet hasonlítani ami még elmenne ha gyorsban a színpadon kéne leművelni a dolgot de hogy ezt az agymenést papírra vetni és főleg hallgatni hosszútávon amit gyerek korukban meg az életből magukba szívtak ettek láttak (pl:Kellog's konkrétan cornflakes)
    Ebből kinőttem nemtom hány éves vagy de mindegy nem ez a lényeg ami neked jó az nekem is ami meg nekem az maradjon is úgy nem hinném hogy ettől vagy attól menőbb lesz bárki is mint pl ha ganjázik vagy mert martinit wisky-t bacardi-t iszik a másik meg csak sört és ha attól is jól érzi magát akkor ki nem szarja le na erről van egy jó szám:Kinemszarjale

Reflektálva a te misic-odra dióhéjba becsomagolva ezt hallgasd meg:
    Face2face
    http://www.hiphop.hu/sub.php?pg=media2181_hu