• HUmanEmber41st
    Ha ismétlem ha hihetünk a megfihyeléseknek, akkor az UFO-k rendelkeznek a gravitációt semlegesítő berendezéssel (1 helyben lebegés látható hajtómű nélkül, fékezés nélküli irányváltoztatások stb)
    szerintem az antiG összefügg a csillagközi utazás módjával. Lehet, hogy csak így lehet megtalálni vagy átmenni a féregjáratokon
    Már ha vannak egyáltalán féregjáratok

De azért jó, hogy ilyen elfogulatlan tudósokra bízzák a kutatást:

"..mezejéből nem érnék meg az erőfeszítéseket. Azonban több hasonló meghajtási elveken dolgozó tudós vitatja a fenti megállapítást. "Én ezt a megállapítást, még ha helytálló is, érdektelennek és teljesen mellékesnek tekintem" - mondta James Woodward, aki a NASA megbízásából dolgozott a gravitáció szabályozású meghajtáson. "

jó mi? Az elfogulatlan kutatók.. Az itteni fórumozó fizikusok mindig tagadják, hogy ilyen nincs. Főleg Bíró András. Valami teljesen ideálisnak, emberi hibáktól teljesen mentesnek állítják be a kutatásokat.
    Pedig itt az élő példa, még az sem hiszi el és nem bízik benne, aki a kutatással meg volt bízva.. Csak kijelenti, hogy ez nem ér semmit, aztán kész.
    A nagy tudományos fejlődés..