• morgo
    "Vajon te most azért viszed el az egészet flame-szintre, mert annyira érdekel?"

nem ertem miert flame az, ha kerdeseket teszek fel. nem kijelentem, hogy nem lehet igazad, hanem csak szeretnek tisztazni dolgokat, amik szamomra nem vilagosak. Termeszetesen kritikai szemszogbol allok a dologhoz, mert nekem mas a vilagkepem, de ettol meg nem valik szerintem flame-me.

"Végiggondoltad te ezt? Nem tudok mindent, ki mondta azt?"

A temaval kapcsolatban gondoltam, hogy mivel tajekozottnak mondod magad, igy szerintem egyszeru lesz valaszolnod a kerdeseimre.

"De azt hiszem, kicsit jobban ismerem ezt a témát nálad"

Azert kerdezlek, ha nem igy lenne, akkor kijelentgetnek.

" ha odaállna eléd valaki, aki nagyon nem ismeri a fizikát,"

nagyvonalakban azert sokmindent le lehet irni, es szerintem az en kerdesem elegge feluleti kerdesek. Egyebkent meg linkek, konyvcimek sokat segithetnek a meggyozesben.

"A paciensek általában nem a terapeuta átverése végett mennek hozzá. "

Ki mondta, hogy tudatosnak kell lennie? Veletlenul melyebben rogzult valamelyik torioran, vagy olvashatott is rola valahol...

"Itt nem valaki büntet,"

marmint hogy a leleknek ujra vissza kell mennie az emberi letformaba? de miert lenne ertelme ennek, ha a tudat ugyis kulonall?

""ja a tobbi egy kozott:)"
    2+."

<3. ha mar itt tartunk;)

"Te ezt hasraütve mondod, én nem."

link, konyvcim/szerzo?

""viszont adatok nelkul nincs tanulas;)"
    De van tudás."

hogy??? adatok nelkuli tudas? ezt hogy gondolod?

"Fordult már elő ilyen is. "

de nem elo kellene fordulnia ilyennek, hanem ennek kellene lennie a tobbsegnek.

"De a megfigyelések szerint ezek legtöbbször már akkor kiszorulnak"

Ez az adat nelkuli tudas? nem tudod bizonyitani, de higyjuk el?