• NEXUS6
    Tartok tőle hogy előbb a VASIMR-t kifejlesztik, aztán mehet is a fiókba. Az ilyen típúsú meghajtáshoz ugye áram kell, rengeteg áram, amit jelenlegi tudásunkkal csak atomreaktorral tudnánk előállítani, ami ugye nem túl népszerű mostanában. És innen akkor vissza is lapozhatunk pár száz hozzászólást és kezdhetjük elölről;((((

"Nemrég (talán egy-másfél éve) volt ugye egy eset, melynél egy illető vadászfegyverrel lőtte hátsóba a betörőt. Mégcsak előzetes letartóztatás sem történt (a saját verziója szerint egy pisztolyt látott a betőrőnél)..."
    ...és a betörő ha tudta volna, hogy vadászpuskával fogadják, akkor nem megy oda, mert így műkszik a fegyver elrettentő ereje. 6-3 én nyertem;)))

MH-NATO:"Ilyen példának ott van Törökország és Görögország esete, mindkét ország NATO tag, de nem rajonganak egymásért, olyannyira nem, hogy az égei-tenger felett menetrendszerint lőnek egymásra a két ország vadászgépei! Közbelép a NATO? "
    Azannyát, egy két fórummal ezelött én is valami ilyesmit írtam;)))))
    De gondolom, ha mindíg így működnének a dolgok, akkor az USA a németek az angolok meg a franciák, még mindíg valahol az Ardennek-i offenzíva 20. újrajátszásánál tartanának, nem?