• BiroAndras
    "Nem egészen így van, mert nagyon sokszor a világnézetből következnek az érvek, és egy hasonló világnézetű számára nyomósabbak lehetnek, mint egy másik világnézetű számára (vagy más nézőpontból nézve)."

Az igaz, hogy a világnézetből következhetnek érvek, de az nem lehet érv, hogy kinek mi a világnézete.

"Az orvostudomány, vagy legalábbis a biológia nem természettudományok? Márpedig nem úgy tűnt, hogy ezekban igazán mélyreható ismereteid lennének."

Mivel se biológus, se orvos nem vagyok, nincs olyan szintű tudásom ebben a témában, mint a fizikában. Ez azt hiszem nem okozhat meglepetést. De azért alapszinten tisztában vagyok a dolgokkal. Annyira mindenképpen, ami ehhez a vitához kell.

"És a tudomány nem csak természettudományból áll, hanem humán tárgyakból is. Azok láthatóan nem a kedvenceid. Ez persze nem baj, csak ne hidd azt, hogy mindent tudsz."

Mikor állítottam, hogy mindent tudok?

""Az, hogy mi az alapvető nézőpont kérdése."
    Az adott terület szakértői szerint alapvető. Azt gondolod, te jobban tudod náluk?"

Próbáldd meg értelmezni a válaszomat. Pontosan azt mondtam én is amit te. Egyébként nem világos, hogy pontosan milyen alapvető ismeretek hiányára gondoltál. Esetleg egy konkrét idézet segíthetne, hogy képbe kerüljek.

Egyébként többre mennénk, ha nem az én pszichoanalizálásommal foglalkoznál, hanem érveket írnál.

""Egyébként meg, ha annyira alapvető információkról van szó, akkor miért nem sikerült egyszer se összekaparnod egy linket?"
    Ne mond, hogy egyszer se, mert nem igaz."

Rendben. Akkor úgy fogalmazok, hogy legtöbbször külön kérésre se adsz linket.