• TH448
    #79
    Sziasztok!
    Hogy mennyi hülyeséget össze tud írni a publikum! Ezt most nem azért írom, mert én lennék a fasza gyerek, de ahogy apukám mondta: Nem mindegy, hogy a hülye okoskodik, vagy az okos hülyéskedik!
    Valaki azt mondta, hogy a windows ablakkezelője a legjobb. Na ez nem igaz, az is már elavult, és mondjuk a KDE simán felveszi vele a versenyt.
    Csak megsúgom, hogy a MAC OS, az valójában feltuningolt freeBSD Unix. SZóval erről ennyit. Mondjuk tényleg ennek a legfaszább. Majd windows alá ha kijön normálisan beépítve az avalon, az már lehet, hogy eléggé modern lesz, csak nagy lesz az erőforrásigénye.
    Volt egy link, hogy le lehet csupaszítani a windowst, erre jött egy olyan reakció, hogy minek, meg 30 perc újrarakni. Na az ilyen gondolkodjon, mielőtt hülyeségeket ír. Ghost 2 perc alatt visszarakja. Nem jobb, mint mondjuk beállításokkal együtt, meg programokkal több, mint egy órán át szórakozni vele?
    Ha valakinek nincs boltban vásárolt névre szóló licensze, és használja a beépített windows update szolgáltatást, azt meg tudom sajnálni... IP log meg minden...
    Arról ne is beszéljek, hogy a vírusirtókról is volt egy link, ami teljesen igaz. Bár azzal nem értek egyet, hogy azért kell, mert ha mondjuk letöltök egy freeware progit (mondjuk), akkor az simán lehet vírusos, szóval nem hülyeség, de semmi nem 100%, alapvetően a júzer a hülye...
    A microsoft amit csinál, az meg teljesen érthető, mivel ők a bevételből fizetik a supportot. Ez van. Egyébként a gépek többsége nincs beállítva, vagy nincs elég sáv, hogy mindig leszedje a legújabb frissítéseket, szóval kevés gépen vannak rajta a legújabb update-ek. Ezért nem fognak az emberek másra áttérni. Mondjuk ha kell az msn messenger új verziója, akkor letölti valahonnan, de nem fog átszokni linuxra. Ezért már sebezhetőbbek, mivel nem a legújabb update van rajta, de nem attól, hogy nem eredeti.
    A home meg xp között nem olyan sok a különbség. Néztem a honlapon a különbségeket, egy átlag felhasználónak nem olyan sok nélkülözhetetlen dolog van a prof-ban, ami a home-ba ne lenne benne.
    Nah, ha eszembe jut valami még, majd megírom. :)
    Bye!