• _Vegeta_
    #42
    Te legalabb tudsz vitazni. A vita vax kollega NEM a masik lehulyezeserol szol.
    Azt kell h mondjam sajnos nagyon eltevedt ember vagy. A problema ottvan h meg sem ertetted amit mondtam es mar okorkodsz itt. Sajnos nagyon sok adattal sem vagy tisztaba ha nemerted mit akartam mondani az iment. Erdekes, mert nemtom mibol szurted le h "dunsztom sincs a vilagbol". Gondolkodj el kicsit a vilag dolgain. Bocs.

    Sorry a kis kitero miatt. Szal..

    Az erzelmeket tegyuk kicsit felre, es vizsgaljuk a dolgot logikusan.
    Tehat nem mast kell vizsgalni csak a tortenelmet. Bizonyos idoszakonkent nagyon megcsappant a fold lakossaganak a szama. Namost akkor mi voltunk a "fejodo orszagok" es minket is erintettek ugyanilyen bajok, gondok. Megis ittvagyunk, es mi vagyunk a "fejlett orszagok". Szoval ottvannak ezek a franya india ill. az afrikai orszagok. Ok most "fejlodo orszagok" es ok is ottvannak mint mi anno. A termeszet proballja fenntartani az egyensulyt, mivel a fold 8-9mrd embernel tobbet nem tud eltartani. Az a lenyeg h barmit is csinalunk a termeszet (masoknak isten) visszavag majd.

    Az egy teny h ezek az orszagok tulnepesedtek. Hat nem azert mert 10-bol csak 1utod maradt meg. Igazad van viszont sajnos nincs szamadatom arrol hany abortusz mutetet vegeznek, de tudod az m1 itt mivan mert mi nem szaporodunk olyan nagy mertekben mint ok. Szerencsere a kinaiak mar rajottek a h nagy gond van. Ok mar lealltak. Meg szerencse, mer josokan vannak. :)
    Szoval h megoldast is mondjak, lovet kene bevinni ezekbe az orszagokba h meginduljon az iparosodas, az embereknek legyen munkaja, keresete stb. Vaj miert nem csinalljak ? Mert ez jot tesz a gyogyszeriparnak.

    whitehawk kollega nagyon jol mondta, SAJNOS ez a helyzet.

    Megegyszer a felreertesek elkerulese vegett: EN is ORULOK ennek az adomanynak, de azert a "vilag dolgain" el kell gondolkodni. ugye vax kollega?