750 millió dollárt adományozott oltásokra Bill Gates
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi gyakran beszelunk ilyesmikrol sör tarsasagaban. Persze masrol is, de ez most nem idetartozik. :>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Egyébként tényleg jobb sör mellett beszélgetni, de akkor nem csak errõl. 😊
Hat figyelj tudok egyket nagyon erdekes dolgot, es nagyon okos emberek vesznek korul van honnan elszivni a tudast.
Egyebkent nemtudom pontosan mit mondtam amit ennyire a szivedre vettel, hangosan gondolkodtam es felvazoltam h minden joban van vmi rossz es forditva. Egyebkent torcibol 4esre erettsegiztem. :>
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Szerintem viszont jobban teszed ha inkább alszol és nem irogatsz olyanról amihez lövésed sincsen, mert napközben álmos vagy és ideges és nem látod a lényeget mivel elhomályosítja tisztánlátásod a fáradtság. 😊
Azt kell h mondjam sajnos nagyon eltevedt ember vagy. A problema ottvan h meg sem ertetted amit mondtam es mar okorkodsz itt. Sajnos nagyon sok adattal sem vagy tisztaba ha nemerted mit akartam mondani az iment. Erdekes, mert nemtom mibol szurted le h "dunsztom sincs a vilagbol". Gondolkodj el kicsit a vilag dolgain. Bocs.
Sorry a kis kitero miatt. Szal..
Az erzelmeket tegyuk kicsit felre, es vizsgaljuk a dolgot logikusan.
Tehat nem mast kell vizsgalni csak a tortenelmet. Bizonyos idoszakonkent nagyon megcsappant a fold lakossaganak a szama. Namost akkor mi voltunk a "fejodo orszagok" es minket is erintettek ugyanilyen bajok, gondok. Megis ittvagyunk, es mi vagyunk a "fejlett orszagok". Szoval ottvannak ezek a franya india ill. az afrikai orszagok. Ok most "fejlodo orszagok" es ok is ottvannak mint mi anno. A termeszet proballja fenntartani az egyensulyt, mivel a fold 8-9mrd embernel tobbet nem tud eltartani. Az a lenyeg h barmit is csinalunk a termeszet (masoknak isten) visszavag majd.
Az egy teny h ezek az orszagok tulnepesedtek. Hat nem azert mert 10-bol csak 1utod maradt meg. Igazad van viszont sajnos nincs szamadatom arrol hany abortusz mutetet vegeznek, de tudod az m1 itt mivan mert mi nem szaporodunk olyan nagy mertekben mint ok. Szerencsere a kinaiak mar rajottek a h nagy gond van. Ok mar lealltak. Meg szerencse, mer josokan vannak. 😊
Szoval h megoldast is mondjak, lovet kene bevinni ezekbe az orszagokba h meginduljon az iparosodas, az embereknek legyen munkaja, keresete stb. Vaj miert nem csinalljak ? Mert ez jot tesz a gyogyszeriparnak.
whitehawk kollega nagyon jol mondta, SAJNOS ez a helyzet.
Megegyszer a felreertesek elkerulese vegett: EN is ORULOK ennek az adomanynak, de azert a "vilag dolgain" el kell gondolkodni. ugye vax kollega?
de ez legalább egy jó húzása volt.
Nem a médiának csinálta, hiszen olcsóbban is szerepelhetne benne. És nem adot vmi sok pénzt (relatíve (%ban a jövedelméhez képest) egy magyar nyugdíjasnál jóval kevesebbet adott), de legalább adott.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Semmien megoldast nem javasoltam, csak probalok ralatni a problemara. Akarmien hulye vki, annyi gogyija van, h tudja nem csinalok tobb gyereket, mert nem tudom eltartani. Ez 2elemis dolog h valaki felfogja.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
ez egy nagyon szép gesztus, elismerésem BG-nek.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
érdemes elolvasni, pedig ez nem is valahol 10000 km-re a tengerentúl van...
Különben Citkar-nak igaza van, azt mondják, hogy meghalt 2 amerikai meg 1 olasz (vagy stb.) és az Irakiak veszteségei ismeretlenek, de több százra vagy ezerre becsülik fel öket, miért, talán azok nem olyan emberek mint mi, nem olyan emberek mint õk? Ezen kellene változtatni, a gondolkodásunk még mindég valahól a 17-edik század szintjén van, csak éppen most már nem annyira a bõrszin vagy a nemzeti hovatartozás alapján van a szegregáció, hanem a bankszámláink alapján, véletlenül úgy sült el a dolog, hogy a fehérek és a nyugatiak bankszámlája valahogy vastagabb, és ezért sokszor az emberek szemében még az látszik, hogy faji megkülömböztetés él és virul, pedig ez nagyon ritkán igaz, most csak az a fontos, hogy mennyi pénzed van, és lehetsz akárki ha van pénzed vagy ha másoknak hasznot csinálsz, ezért kell a nyugatnak a sok jól képzett és egyébként tökéletes munkát végzõ szegény gyerek, kibõl egy-két éven belül gazdag embert csinálnak, míg õk maguk még gazdagabbak lesznek, de viszont ha ott megadnák az esélyt akkor kiszáradna a folyó, mert akkor ezek az emberek otthon dolgoznának de nem apró pénzért és akkor meg felborúlna a mai világrend ami egyébként szintiszta igazságtalanságon van kiépítve... na de mindegy, Bill örülök, hogy pl. Bill nem ide tartozik.
Stogg - Billy cégét meg utálhatod (megvan minden jogod rá), de vedd tudomásul, hogy az üzleti világban másképpen nem lehet fennmaradni, ez is éppen annak az igazságtalan világrendnek a következménye, és lehet (mondom lehet, tehát nem vagyok benne biztos), hogy Billinek is ez furja a lelkét és éppen ezért adja ennek a pénznek nagyrészét azoknak akiket ez a világrend megfosztott tõlle.
Persze enis sajnalom oket, csak a tenyekre szeretnek ravilagitani.
citkar: A mi csaladunkba nincs is 10-20gyerek, csak 4en vagyunk osszisz. A fejletebb orszagok nepei mar reg rajottek arra h nemkell annyi gyerek.
Sorry ha megbantottam vkit, igazabol ense akarom igy latni. Sajnalom oket, es orulok h aki tud (pl most billgécc) segit rajtuk. De azert nem hiaba tortennek a dolgok...
egy orvos azt mondaná rád majd 50 évesen, egy infarktus után,hogy sajnos nagy az esélye h kialakul még egy,rupturálhat, hypokientikus angyon a septum vagy a mellsõ fal,sajnos nem sok idõ s 3as fokú szívelégtelensége lesz,minek kezeljem magát,ez a természet rendje?
holott 10-20 évvel többet s jobb életminõségben élheted le
"Az iraki háború költségeit az elnök volt gazdasági tanácsadója, Lawrence Lindsey eredetileg összesen 200 milliárd dollárra becsülte. A kongresszus eddig 203 milliárd dollárt hagyott jóvá a védelmi tárcának a két háború és a terrorizmus elleni harc céljaira. Ebbõl az összegbõl 121 milliárdot az iraki, 53 milliárdot pedig az afganisztáni háborúra, 29 milliárdot pedig a terrorizmus elleni hazai és globális erõfeszítésekre fordítottak. A törvényhozás ezen felül 21 milliárd dollárt bocsátott rendelkezésre az iraki, 4 milliárd dollárt pedig az afganisztáni újjáépítés céljaira."
És igen ,az EU a befolyt büntetést költse erre.
Nálam a kérdés akkor zárult le adakozásilag, amikor meghallottam, hogy az államok is gyüjtést szerveztek úgymond, és az ENSZ elött ajánlottak fel pénzt. (asszem 2-3 hete volt a hiradóban). És 1 Milliárd dollárról beszéltek. Szaros 1 milliárd. A fejlett világ gyüjtése 1 milliárd, amikor Billy alapból kb: a 3/4-ét odaadja. Tudjátok ez tipikus esete annak, hogy van aki segíteni akar, és van aki marketingnek használja. (mint a nevetséges segélykoncertek madonnával az élen, aki azt a szaros 100 millió dollárt simán átutalhatná egyedül, ami befolyt). Beckem meg menjen a K. anyjába az 1 órás segély csomag csomagolással, mert az pózolás a fotósoknak. Ha tényleg segíteni akar pénzt utal át, vagy simán csak fizet 1000 melóst, aki sokkal többet csoamgolhatna, mint ö maga. Magyarán 99%-ban csak marketingböl segítenek a cégek, és az államok. Az USA pl az iraki háborúra 10x több pénzt költött fél év alatt ,mint billy felajánlása. áááhhhhh. Csak pipa leszek, és forogni kezd a gymorom, ha erre gondolok...
"In just five years, GAVI has helped immunize tens of millions of children against a wide range of diseases, and it has saved more than 670,000 lives as a result," ...
"GAVI's goal is to vaccinate 90 percent of children in the poorest countries by 2015."
elég baj, hogy ezt ilyen privát alapítványoknak kell, hogy elérjék a sok pofás állami szaralak mellett (olvasd pici hülye politikusok), pedik azt hiszem, hogy ez sokkal gyorsabban mehetne, ha nem csak Bill hátán feködne a dolog, az EU pedig azt a 630 millió büntetést egyenessen átutalhatná a vakcinákra... de nem azt majd "okossan" fogják elkölteni egy sorozat felesleges marhaságra...
Ellenervek ?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.
De az 750millio dollár, kb Bill Gates fél éves fizetése lehet. Szerintem...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...