MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
sztem egy autos játék ne arrol szoljon, h oda se kelljen figyelni merre, hova mész ... flatoutban ha nekimentél a betonfalnak, akkor a kocsidat hazavágtad. a második részben az egész betonkerités 50 méterrel repült arrébb, hát ez szvsz nagyon gagyi.
első részben odamentem az ellen mellé, meglőktem és élvezettel figyeltem, ahogy szarrázuzza magát. fo2-ben mellémegyek, belököm és a kocsijával szétzuz mindent, szinte nincs sehol semmmi, amihez oda lehetne kenni. de ha ez sikerül is, 15mp után ujra a nyomodban van, nem hat rá SEMMI...
a tul sok nitrotol monoton let a játék, folyamatosan kell nitroznod, mert anélkül esélyed sincs. igy a nitro nem extra segitség lett, hanem egy alap dolog. ez megint gagyi.
de mondom, a fo2 a sok béna játékosnak készült, akik az elsőben képtelenek voltak a sikerélményre ;) minden területen könnyitették, az volt a cél, a lámák is azt érezzék h ők a derby királyok...
nagyon sokat multiztam az első résszel, a másodikban a sok nitro miatt soxor nagyon szétszakad a mezőny :(