FlatOut 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol, nézzétek a total timeokat!

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ha még jáccotok, felõlem oké. Én is jövök.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Játékkal ismét jáccom nosztalgiából.

<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

k9duli
Megkésve bár de törve nem...Elkezdtünk szórakozni 3an a multival hamachin.
De szeretnék legalább még pár embert hátha izgalmasabb lenne jó hangulatban.
Van ventri szerverünk.Mindenképp 16 évnél öregebbek jelentkezését várjuk.
Nem hátrány ha érdekelnek még más multis játékok dod,ut3,il2...
pü-t várok.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Nem mûködik a magyarosítás,valami tipp?
Már próbáltam többször is,feltelepül,Ok,és mégse müködik!
bulba
Mert január 15-én fog!
Forrás (katt).

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

elekati
Az a gondom a játékkal h' a Derby-nél ha jol összetört már a kocsim naon elkezd laggolni!mi lehet a problem??<#help>

12346
faszom gamma... az betû. vagy sugár^^

elekati
nemekll köszi már megvan! DE nagyon jó a gamma😄

grebber
Mekkora ez a fájl? Mertha nemsok akkor felteszem neked vhova.

Next PC upgrade: 2022

arty
vszeg hiányosan szedted le

Forza.

elekati
<#help><#help><#help>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én a gammát a rapidsharerol szedtem ilyen tömöritett unpak-ba és az lenne a gond h' mikor elinditom a gammát ezt irja ki:Cannot open file:data\global\filter\radiablur.tga

na miért nem jelent meg tegnap az Ultimate carnage?

Próbaképp te is meg a másik is kapcsolja ki a tûzfalát teljesen (ha nincs fenn akkor a beépített windowsosat) utána hamachi indít, szoba létrehoz, másik belép, FL2 indít, szerver létrehoz másik belép, ha megy, akkor lehet finomhangolni a tûzfalat/tûzfalakat.
Senkkik
az nem tudom hogy mûködik, ha rámegyek erre a ping dologr akkor vmi olyasmit ír hogy nem válaszol vagy mi..

Synit HUN
Itt a topikja.
Amúgy Nov. 1.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

És pingelhetõek is vagytok? Akkor a játékban LAN-t kell kiválasztan, egyikõtök szerverként indítson, és hajrá.
Bence94
helo ultimate carnage-ról valami info nincs?mert ígérték hogy lesz pc-re.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Senkkik
igen, addig jó

Hamachin legalább látjátok egymást a szervereteken?
Senkkik
jóvan, azt megnéztem de nem találtam megoldást..

Bénáztok. A lap tetején ott a FAQ, és van külön topik multira, mindkettõ kattintható.
Mindent elsõ "helyezettre" az már lehetséges 😊
Mindent elsõre, na persze!
Senkkik
hi! lenne egy kis gondom: hamachival próbáltunk haverral játszani de lanon nem érzékel semmit.. mi bénázunk vagy a progival van valami? (és mi?.. )

Requiem88
értem 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

arty
nem sajnos

elsõ lelkesedésemben eljutottam valameddig, de aztán gondoltam elõbb befejezem az fo1-et (ez sem jött össze, a vége elég nehéz lett), majd fo2 multi ill. konzolon a fo2carnage-nek is nekialltam 😊 szal most van 3 flatout játékom, amibõl egyik sincs kijátszva 😊

Forza.

Requiem88
neked még nem sikerült? 😊

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

arty
grat!

😞

Forza.

longdrink
Kipörgettem. Karrierben megcsináltam mindent elsõ helyezettre, és nincs semmi ajándék. Poén lett volna egykét ajándék kocsi. pl: bus.
Na de akkor is ez a legjobb játék. 😊

arty
1.2 patch fentvan?

emellett verseny elindul, 'ESC' , akkor bejön egy menü és utána vissza a játékba - nekem a MOMOval ez normalizálta az FFB-t 😊

Forza.

w77d
sztem annak ilyennek kell lennie! Makrolj rá földúton és tartsd erõsen 😄

Sziasztok !

Van egy Logitech G25-ös kormányom, és az lenne a problémám hogy amikor földútra, vagy fûre megyek a kocsival, a kormány elkezd ide-oda forogni, és csak akkor hagyja abba, amikor visszamegyek aszfaltra. Ha kikapcsolom a ffb effekteket, akkor nincs ez a hiba. Aszfalton viszont tökéletes minden effekt, és ha elengedem a kormányt akkor középre áll vissza és nem kezd el ide-oda forogni, mint aki meghülyült.

Formula 1 Fan

dookie
az a poén, hogy hamachival képtelenség megoldani ( a mi "hálónkban") pedig kipróbáltam itthon megy a lan-os megoldás, f-secure tûzfalak, pingek engedélyezve vannak a távoli gép + hamachi ip-jére is és ugyanez visszafelé is, mégse 😊 na mind1, a lényeg hogy háló partin menni fog <#boxer>

Én szoktam néha tolni. A pingeket a tûzfalak szeretik pedig tiltani, lehet hogy ettõl függetlenül is megy a játék, passz, lanon nem igazán toltam mert nagyon kicsi az esélye hogy két ismerõs egyidõben legyen fönn.
dookie
hát jelenleg még a pingeléssel küszködünk nem akar menni 😊 pedig tûzfalakba is beállítottunk mindent...
jut eszembe szoktatok még játszani?😊 egyszer csatiznék

Szerintem legyen azonos hamachi verziója a játékosoknak, ami állítólag ne legyen új mert azok szarok, talán az 1.0.1.5 jó lesz, na és valamelyikõtök csináljon a hamachiban egy "new network"-ot (ha még nem csináltatok) lehet passwordozni is, majd ebbe lépjenek bele a játékosok, ha mindenki pingelhetõ akkor nem lesz gond, indítsátok el a játékot, egyikõtök indítson szervert lan-on, a többi is hálózati módnál a LAN-t válassza. Elvileg ennyi.
dookie
Hali, valami ötlet miért nem tudunk hamachin keresztül csatizni serverre? a hibaüzi: the session is no longer avalaibe' (nem nem fut játék rajta😊valakinek sikerült már megoldani? 1.2es patch

Hello. Olyan bajom van, hogy a multi party mode részben a játék bármelyik stunt versenynél a ctrl lenyomása közben gondol egyet és leáll. Aztán megoldás csak ctrl+alt+del. 😞 Néha lehet ugrándozni 1-2. És mielõtt beírnák. IGEN VISSZAOLVASTAM. 2 ember is leírta uyganezt a problémát, de egyiknek sem válaszolt senki. Mi lehet a gond? (1.2 patch fennvan)

PJack
jaja, az használ 😄D

Pain is inevitable. Suffering is optional.

robotnyk
kapcsold ki a post processinget a setupban, azt hiszem másnál is volt már ilyen gond.
Szedj le hozzá patch-et, a második tartalmazza az elsõt is.
A setupban amit a start menübõl elérhetsz esetleg a triple buffer-t és a post processing-et kapcsold ki hátha valamelyik. A drivert tedd alapbeállításra ha nem azon van. Új driver, új directx 😊
Sziasztok,

Az elsõ nagyon tetszett, de ezzel van egy kis problémám, a gépem 2,4 Ghzes, 128 Mbos videokártya 512 memória, minden rendben van egészen addig, amíg el nem indul maga a verseny, mert akkor a kép vagy teljesen zöld, vagy sárga, semmi nem látszik az autókból, viszont a kilóméter óra tökéletesen, van valami tipp mit tudnék tenni vele, amúgy nem eredeti.😞
morfeusss
Üdv! Morfi vagyok a www.gphungary.hu fõszerkesztõje. Oldalunk Nemrég elkezdett foglalkozni a Flatout játékkal, így olyan vállalkozó szellemû egyének jelentkezését várjuk akik értenek a játékhoz, van egy pici fogalmazókézségük, pici szorgalmuk. Jelntkezni lehet a [email protected] e-mail címre!
Üdv: Morfi

kaki92
Hy! Én azon a vélemeényen vagyok h a világ legogjobb autós játéka!!!!!!!!<#beka2> Mondjuk már kicsit unalmasnak tqnik soundtrackja a 6. hónap után XD<#buck>

haverom multkor átlõtte a high jump 169et

viszont stuntokban elég béna vagyok h õszinte legyek, van amelyiket 3. helyezésre tudom mgcs bármennyit próbálkozok... már nem is kinlódok velük...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Nem tudom milyenek a zenék mert helybõl ki van kapcsolva... 😊
acsati
nekem azok is nagyon bejönnek. mai napig hallgatom öket
jah, nálam is a zene az egyetlen gyenge...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!