FlatOut 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
De szeretnék legalább még pár embert hátha izgalmasabb lenne jó hangulatban.
Van ventri szerverünk.Mindenképp 16 évnél öregebbek jelentkezését várjuk.
Nem hátrány ha érdekelnek még más multis játékok dod,ut3,il2...
pü-t várok.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Már próbáltam többször is,feltelepül,Ok,és mégse müködik!
Forrás (katt).
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy Nov. 1.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Hamachin legalább látjátok egymást a szervereteken?
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
elsõ lelkesedésemben eljutottam valameddig, de aztán gondoltam elõbb befejezem az fo1-et (ez sem jött össze, a vége elég nehéz lett), majd fo2 multi ill. konzolon a fo2carnage-nek is nekialltam 😊 szal most van 3 flatout játékom, amibõl egyik sincs kijátszva 😊
Forza.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Na de akkor is ez a legjobb játék. 😊
emellett verseny elindul, 'ESC' , akkor bejön egy menü és utána vissza a játékba - nekem a MOMOval ez normalizálta az FFB-t 😊
Forza.
Van egy Logitech G25-ös kormányom, és az lenne a problémám hogy amikor földútra, vagy fûre megyek a kocsival, a kormány elkezd ide-oda forogni, és csak akkor hagyja abba, amikor visszamegyek aszfaltra. Ha kikapcsolom a ffb effekteket, akkor nincs ez a hiba. Aszfalton viszont tökéletes minden effekt, és ha elengedem a kormányt akkor középre áll vissza és nem kezd el ide-oda forogni, mint aki meghülyült.
Formula 1 Fan
jut eszembe szoktatok még játszani?😊 egyszer csatiznék
A setupban amit a start menübõl elérhetsz esetleg a triple buffer-t és a post processing-et kapcsold ki hátha valamelyik. A drivert tedd alapbeállításra ha nem azon van. Új driver, új directx 😊
Az elsõ nagyon tetszett, de ezzel van egy kis problémám, a gépem 2,4 Ghzes, 128 Mbos videokártya 512 memória, minden rendben van egészen addig, amíg el nem indul maga a verseny, mert akkor a kép vagy teljesen zöld, vagy sárga, semmi nem látszik az autókból, viszont a kilóméter óra tökéletesen, van valami tipp mit tudnék tenni vele, amúgy nem eredeti.😞
Üdv: Morfi
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!