MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN!
FlatOut2 Multiplayer/Lan Topik
A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK, HA LETÖLTÖTTED ÖRÜLJ ÉS JÁTSSZ, NE FLÉMELJ!
Csak 1919 Ft az origi FlatOut2!!
-
jómagam #6586 Üdv mindegykinek!
Köszi Zsoltnak, hogy mellém állt. Először is, mindenkit megszeretnék nyugtatni a játék érthető és kezelhető így is.
Most járok olyan 60-70%-nál az utcai futam következik azaz a STREET RACING. Sőt van egy 7 éves fiam akinek már egy pár futama van hátra és a bónusz pályái is készen vannak.
Csak én is olyan vagyok mint az előttem szóló, hogy tetszik a játék nagyon de egy kis plusz örömérzetet adna ha MAGYAR betűkkel lenne teletűzdelve.
A másik dolog 70MB-nyi a fordítás, van benne munka rendesen szerintem. Akkor már tiszeljük meg azokat akik ezen dolgoztak azzal, hogy használjuk.
A harmadik, nekem betárcsázós netem, van ezért elmentem egy gagyi, szarul összerakott hozzánemértő gyerekek által vezetett internetes szalonba (mivel csak ez az egy van és még akkor nem tudtam, hogy ilyen) letölteni ezt s még pár dolgot. Hosszú viszontagságok után sikerült letölteni: először lefagyott a gép azután jött még két emberke netezni emiatt teljesen lelassult a gép, pendrive hiányában lemezre irták ki de za se sikerült egy ből stb. stb. stb.
A lényeg, hogy megvan de idegesít, hogy nem tudom felrakni. Pedig úgy is próbáltam, hogy csináltam neki egy külön mappát, odatelepítettem a magyarítást és onnan próbáltam bemásolni.
Na jó, gondolom uncsi már olvasni, pedig nem is akartam reagálni. Legalább lesz miért anyázni! (Miattatok majdnem lekéstem az NHL fogadásomat)
Ui: Küldjetek már egy pár fotót, hogy megtudjam melyik a motor, az abroncs, a fék, a kipufogó stb. nehogy valami mással tunningoljam fel az autóm.
Jó játékot mindenkinek!