• Gut
    Öregem! (ne haragudj, h így szólítalak!)
    Ha megnézed egyel lejebb, uez a problémám nekem is! Egy picit talán előrébb járok a témában annyival, h rengeteget mentem már ezzel a Renault-val, Donningtonban. Megfigyeltem, h nyomatékra betapad, mármint gázadáskor stabilabban megül a segge. Ahogy elengeded a gázt, v fékezel, előre kerül a súlypontja és kezelhetetlen lesz. Főleg, ha a gázt és a féket egyszerre használod. Sajnos a tuningolgatás nem hoz túl sokat ezen a szaron. Én mindent megpuhítottam hátul, az elejéhez képest. Így sikerült már 1'03-04 körüli időt mennem. Csakhogy ezt verseny közben, adrenalinnal teli is bírni kell, vagy jobbat! Vmi angolnyelvű oldalon jártam, de uezeket olvastam. Sajna, el kell sajátítani a vez.tehnikáját. Sokat kell menni vele.
    A másik Williams-et szerintem nem lehet kiválasztani. Csak azt mutatja, h azokkal az autókkal vagy egy versenyben. Pro Carrier módban a Williams BMW eszméletlen jó! Szerintem a legjobb a játékaban. Szarrá verhetnénk vele a mezőnyt. Egyelőre ennyi. Ha megtudsz vmit, írd meg!
    Köszi!!!!!
    Azt kéne még tudni, ha a Bonusokat is végignyomjuk, mit kapunk..?