9798
  • Zsolti9014
    Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem a hálózati játékhoz.
    Haverokkal játszanánk, de Network módban én létrehozom a játékot, azt viszont nem tudjuk, a többiek hogyan csatlakozzanak hozzá.

A választ előre is köszönöm.
  • Gut
    Ragaszkodom a belső nézethez. Milyen Hard Core módról is beszélsz??? A 3. mondatodat fejtsd ki bővebben, légyszi! "Ha a GTR2-ben..."
    A G25-ről nem gondolom, h vmi nagy durranás. Egy nagyon jó kormány 250E Ft is meglehet.
  • Gut
    Nem csak azt játszom vele. Mint már írtam, lebeszélnek a PC-s játékokról, pedig nagyon kíváncsi lennék a GTR2-re...
  • laci 700
    ha eléred a 45% ot akkor van Hard Core mód ami szimesebb... de ha nem tudnád a toca is elég árkád... Ha a GTR 2-ben már jó vagy max nehézségen alázod a gépet a tocaban "szim" módban... GTR2 az egyik legjobb szimulátor szerintem. (rFactor is kb ez a szint csak drágább) G25-el én inkább belső nézetben tolnám a GTR2-t és a TDU-t. ; )
  • SimaSuna #9754
    G25el te Toca3azol...nem vagy semmi...

GTR2(1990ft) - rFactor(7990ft) - iRacing(fieztős) - LFS (fizetős) - RBR(1990ft de tán 990ért is van már)

ezekkel a játékokkal játsz inkább :)
  • Gut
    Srácok!
    Én hozzátok képest akkor konzervatívabb, v régimódibb vagyok. Nem érzem, h másokkal is akarnék játszani. Bár lehet, h kellemesen csalódnék. Meg szeretem azt, ha vmit egy féle képpen lehet megoldani - van eleje és vége - nincs útvesztő. Nőt sem rúgnám ki, csak félretenném, amíg meg nem kívánom újból!

A TDU nem nagyon árkád jellegű? És csak Hawai-on játszódik?
  • WNW
    Nezd, ez mar az a jatek generacio, ahol a single versenyek, benne vannak ugyan, de az on-line resz kezdi vinni igazan a jatekot.. A single resz gyak. csak bemelegito, az on-line-ra.. A kesobb kiadott hasonlo jatekoknal, meginkabb igy van ez.. Szoval ha az on-line elott
    felrakod a polcra, az olyan, mintha egy not az elso egyutt toltott ejszaka elott kidobnad, hogy mar kiismerted, es meguntad...
  • laci 700
    Nálam pl a Test Drive Unlimited majdnem megunhatatlan. Sok idő mire végigviszed, rengeteg autó, hatalmas bejárható terület Hawaii-n, jó grafika (ahhoz képest alacsony gépigény) és Online is játszható (de ehhez online módban kell elkezdened). Szép belsőnézet és G25el is tökéletesen játszható, sőt a H váltóval is tudod használni.
    LV csomagolásban 2000Ft Megapack-el együtt.
  • Gut
    Lehet, h érthetetlenül hangzik, de én jobb szeretek végigjátszani egy játékot elejétől a végéig, aztán kész. Le van tudva. Mehet a polcra és jöhet az új. Ha meg online játszanék, sosem lenne vége. Nem igazán találtam még olyan játékot amivel elfogult lennék. Lényeg számomra, h "tökéletesen" lejátszam. Minig az új az izgalmas. Nőkben is így a jó!
  • WNW
    Ne ezzel szenvedj, on-line jatsz a tocaval, sokkal elvezetesebb.. De, ha ugy nem nyomtad, eloszor ne ijedj meg, van nemi sebesegkulonbseg az AI, meg a valos pilotak kozott...
  • Gut
    Hallottam ezekről, de kur...-ra le vagyok maradva számítástehnika terén. Mondhatnám, nincs is gépem. Azonkívül nem vagyok egy mai srác. Sok jót hallottam a GTR2-ről. Nagyon szeretnék vele játszani, de nem merek gépet venni, mert egy hozzáértő kollégám állandóan lebeszél, h fejlesztenem kell meg ilyenek. Rengeteg nekem tetsző játék lenne rá.
    A TOCA3-ban a TIER32-őt nem verném le sehogyan sem. Egyszerűen nem lehet. Próbáld meg!
    Van egy saját építésű cockpitem és G25-el megyek. 3-4 játékot végigjátszottam totálisan. Minden szabadidőm azzal töltöm. 24h-s versenyt is csináltam 2 részletben. De azt a TIER32-őt egyszerűen nem lehet...
  • laci 700
    A GTR 2 kb 1800Ft. Sztem annyit megér, van belső nézet, szebb a grafika és jobb az irányítás is.
  • laci 700
    hát... régen én is szenvedtem vele... aztán elkezdtem szimulátorokkal játszani, utána meg unalmas lett a ToCa RD3. xD Tölsd le mondjuk a GTR 2 Demo-t vagy rFactor Demo-t menj velük pár kört szimulátor módban, utána simán levered a gépet a Toca-ban ; )
    Am billel, Gamepadal vagy kormánnyal tolod? Mert ha billel megérné venni egy olcsóbb Dual Analog Gamepadot és a kanyarodást a bal, a gáz/féket pedig a jobb analógra beállítod és majdnem olyan mint kormánnyal...
    15 e körül már van jó kormány (Logitech Formula Force EX) vagy 8 korül gamepad. Sztem ezekből a Logitech márka a legjobb. ; )
  • Gut
    Nem, NORMAL / HARD / CANCEL. Ezek a feliratok láthatók amikor nekifogsz. De csak akkor. Szerintem azt gondolták, h ez Renault felér a másik kettővel, de tévedtek. Ez egy BUG és kész. Találtam még vmit: A BONUS BWM ADAC CUP-ban van két pálya ami TIME-TRIAL-ban nagyon kemény. Egyik Snetterton - oda még hiányzik 0.3 mp. De ez az én fogyatékosságom. A másik Silverston, oda 3-4 mp. hiányzik! Mondanom sem kell, h órákig ültem rajtuk. Ezen kívül van még vagy 8 pálya a TIME-TRIAL-ban, amit nem tölt be gép! Bár lehet, h egy másik lemezről betöltené. Ha arról sem, nem lehet lejátszani a játékot. Hát hogy gondolják ezt???
  • laci 700
    Nem Könnyű és Normal van?
  • Gut
    Elnéztem a Honda honlapjára, amit ajánlanak a játékban, h megnyíljon a Honda verseny. Kaptam egy kódot. Most megyek haza és kipróbálom. Majd beszámolok.
  • Gut
    Elfelejtettem megkérdezni, h Te "NORMAL" szintet nyomtál a World Tour kezdésekor? Mert akkor rákérdez. Én mintha azt tettem volna. Akkor mi lehet "HARD"-ban....? Ezek nem normálisak.
  • Gut
    atti!
    Rossz híreim vannak! Nekiálltam a T32-nek. Uazzal a szar Renault-val kell menni az összes pályán és uo. szemét a verseny mindenütt! Az utolsó pályára már be sem engedett, mert olyan rossz eredménnyel csináltam addig. (Addig megvannak a köridők amit teljesíteni kellene az első rajtkockába való jutásig, ha érdekel. Embertelen. Több mp. hiány van, ha kidolgozod a beled is.)) Mondello-ban több mint egy kört rámvert! A fülöp-szigeti még csak-csak megnyerhető. Nem tudom van-e egyáltalán vki. aki végigcsinálta. Aki ezt kitalálta, addig rugdosnám, amíg az életéért nem könyörög.
  • Steve84
    TOCA háttérkép gyűjtemény!
  • atti73
    Hát nem tudom, ha ez tényleg ennyire nehéz lehet hogy feladom, bár soha nem szoktam játékot feladni, de ezzel valami kínszenvedés menni és ráadásul ugye 10 körösek a futamok. Én egy ideig nem leszek gépközelben, de utána jelentkezem és kiváncsian várom, hogy sikerül-e Neked. Drukkolok majd!!!
  • Gut
    Hát mi pont erről beszélünk! Te megvagy vele??
  • METESTO
    Gyerekek van olyan a játékban hogy padlógázDDDDD,,,,,azt használva nem jelenthet nagy gondot egyik verseny sem bár a vége felé már van 1-2verseny amire kicsit rá kell gyúrni,de hát ez van
  • Gut
    Ja, a másik Bonus-okkal kapcs. dolog: Azt írja a belépés alatt futó szöveg, h csináld meg a Time Trialt és a Pro Carrier-t a kupákhoz! 1: Nem is ad kupát, 2: Pro Carrier-ben nem találod meg a Bonus versenyeket! Mi a f...t kell csinálni??? Ezek normálisak???
  • Gut
    Öregem! (ne haragudj, h így szólítalak!)
    Ha megnézed egyel lejebb, uez a problémám nekem is! Egy picit talán előrébb járok a témában annyival, h rengeteget mentem már ezzel a Renault-val, Donningtonban. Megfigyeltem, h nyomatékra betapad, mármint gázadáskor stabilabban megül a segge. Ahogy elengeded a gázt, v fékezel, előre kerül a súlypontja és kezelhetetlen lesz. Főleg, ha a gázt és a féket egyszerre használod. Sajnos a tuningolgatás nem hoz túl sokat ezen a szaron. Én mindent megpuhítottam hátul, az elejéhez képest. Így sikerült már 1'03-04 körüli időt mennem. Csakhogy ezt verseny közben, adrenalinnal teli is bírni kell, vagy jobbat! Vmi angolnyelvű oldalon jártam, de uezeket olvastam. Sajna, el kell sajátítani a vez.tehnikáját. Sokat kell menni vele.
    A másik Williams-et szerintem nem lehet kiválasztani. Csak azt mutatja, h azokkal az autókkal vagy egy versenyben. Pro Carrier módban a Williams BMW eszméletlen jó! Szerintem a legjobb a játékaban. Szarrá verhetnénk vele a mezőnyt. Egyelőre ennyi. Ha megtudsz vmit, írd meg!
    Köszi!!!!!
    Azt kéne még tudni, ha a Bonusokat is végignyomjuk, mit kapunk..?
  • atti73
    Továbbra sem tud senki segíteni???
  • atti73
    Tudom nem mai játék, de én most játszom vele
    A kérdésem azokhoz lenne akik végig játszották a világtúrát. A legutolsó 32. résznél vagyok de úgy tűnik lehetetlen, a kocsi annyira csúszkál, hogy nem lehet normális időt menni, a másik hogy kell ki választani a másik williamset? Vagy akkor miért kínálja fel lehetőségként?

Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék érte!
  • Gut
    Az alábbi hsz-t már megoldottam. A következő kérdésem az volna, h járt-e már vki a 32. "tier"-ben és hogyan állította be az F1-es Renault-t? Nagyon csúszkál. Nem tudok egy normális kvalifikációs időt menni.
    Köszönöm
  • Gut
    Elérkeztem a 25. tier-hez. Ott van egy számomra kivitelezhetetlennek tűnő verseny, a 4x4 Offroad. Még csak-csak 1,2. helyre tudom magam kvalifikálni, de kilöknek akár a levegőben is. Mi a titok??????
    Köszi
  • laci 700
    Ha X akkor jobban rásegít, ha Pipa akkor kevésbé (nehezebb), de szerintem úgy élvezetesebb játszani:D (nálam mind a 3 Pipa;)
    Jó játékot!
  • Gut
    Tegnap nem volt előttem a game. Egyértelmű, h a "demage" a rongálódás, a másik a homokágy, de a "handling", a kezelhetőség kipipálásakor mit pipálsz ki? Azt, h kezelhető legyen részedről, v rásegítsen a játék? Magyarul, mit lássak ha én akarok vezetni, pipát, v X-et???
    Köszi
  • Gut
    Oké, legjobb idő, de mihez viszonyítok? Nem látok sehol egy csúcsot, csak ha már befejeztem a Q-t. Amúgy meg teljesen más Q időket mennek az ellenfelek is. Nem lehet új kvalifikációt menni ha nem lettél az első rajtpoz-ban?
    Nem PC-n játszom, hanem PS2-őn, azért kellene vmi. angol, v. magyar nyelvű leírás. Már körülnéztem, de nincs egy egyértelmű oldal ahol csak rákattintok és látom. Vagy Te ismersz ilyet?
    Köszi
  • laci 700
    2. ha jól emlékszem a törés és a 3. a realisztikus irányítás
    ha van kedved multizni írj privit;)
    a magyarítás meg hasznos lehet mert a bajnokságok előtt leírják mik az elvárások!
    Jó játékot!
  • HellRacer
    World Tourban azszem elég hogy ha csak 3-dik vagy a bajnokság végén.

Kvalifikáción érdemes a legjobb időt elérni. Ha az élről akarsz indulni.

Ha esetleg nem honosítással nyomod akkor szed le ezt:
    http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=776

• Gut
    Sziasztok!
    TRD3 kérdéseim:
    Opciókban, a 3 egymás alatt lévő lehetőség mit jelent?
    1. Realisztikus homokágy.
    2. ?
    3. ?
    Honnan lehet tudni World Tour módban, hogy milyen kvalifikációs időt kell elérnem az első rajtpozícióhoz? Vagy nem lehet, lutri?
    Ha minden versenyen első vagyok, max. pontszámmal, mire megyek vele? Köszi szépen!
  • HellRacer
    Toca 3 szerkesztés:
    http://reg.3dactionplanet.gamespy.com/forums/showthread.php?t=3601
  • GordonPym
    HeliRacer!

Ez nekem is kafa lenne. Szétnézek én is, de ha megvan a megoldás, írd meg lécci.
  • HellRacer
    Hali!! Egy kis segítségre lenne szükségem.
    Olyat szeretnék a Toca 3-al hogy DTM oválon.
    Magyarán, bármilyen autóval tudjak menni az összes pályán.
    Utána néztem más oldalakon hogy a champ.big fájlba kell valamit átírni.
    Csak nem tudom mit. :D
    Előre is köszi!
  • Sunyi RóKA
    Pedig még mindig viszi a pálmát a toca3:D az fix(Y)
  • TLOTR
    Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem hogy ha a lap topon online akarok játszani mindig azt írja h csatlakozási idő lejárt de ha hálozatban akarok akkor is, nemtudja valaki mi lehet a gond?Wifi-vel megy amugy.
  • laci 700
    Kicsit fura az rFactor után:D Eléggé érezni hogy helyettem megy az autó de azért el lehet vele szórakozni:P Majd írj hogy mikor érsz rá és multizhatunk egyet.