ToCa Race Driver 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TOCA3-ban a TIER32-õt nem verném le sehogyan sem. Egyszerûen nem lehet. Próbáld meg!
Van egy saját építésû cockpitem és G25-el megyek. 3-4 játékot végigjátszottam totálisan. Minden szabadidõm azzal töltöm. 24h-s versenyt is csináltam 2 részletben. De azt a TIER32-õt egyszerûen nem lehet...
Am billel, Gamepadal vagy kormánnyal tolod? Mert ha billel megérné venni egy olcsóbb Dual Analog Gamepadot és a kanyarodást a bal, a gáz/féket pedig a jobb analógra beállítod és majdnem olyan mint kormánnyal...
15 e körül már van jó kormány (Logitech Formula Force EX) vagy 8 korül gamepad. Sztem ezekbõl a Logitech márka a legjobb. ; )
Rossz híreim vannak! Nekiálltam a T32-nek. Uazzal a szar Renault-val kell menni az összes pályán és uo. szemét a verseny mindenütt! Az utolsó pályára már be sem engedett, mert olyan rossz eredménnyel csináltam addig. (Addig megvannak a köridõk amit teljesíteni kellene az elsõ rajtkockába való jutásig, ha érdekel. Embertelen. Több mp. hiány van, ha kidolgozod a beled is.)) Mondello-ban több mint egy kört rámvert! A fülöp-szigeti még csak-csak megnyerhetõ. Nem tudom van-e egyáltalán vki. aki végigcsinálta. Aki ezt kitalálta, addig rugdosnám, amíg az életéért nem könyörög.
<#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun>
Ha megnézed egyel lejebb, uez a problémám nekem is! Egy picit talán elõrébb járok a témában annyival, h rengeteget mentem már ezzel a Renault-val, Donningtonban. Megfigyeltem, h nyomatékra betapad, mármint gázadáskor stabilabban megül a segge. Ahogy elengeded a gázt, v fékezel, elõre kerül a súlypontja és kezelhetetlen lesz. Fõleg, ha a gázt és a féket egyszerre használod. Sajnos a tuningolgatás nem hoz túl sokat ezen a szaron. Én mindent megpuhítottam hátul, az elejéhez képest. Így sikerült már 1'03-04 körüli idõt mennem. Csakhogy ezt verseny közben, adrenalinnal teli is bírni kell, vagy jobbat! Vmi angolnyelvû oldalon jártam, de uezeket olvastam. Sajna, el kell sajátítani a vez.tehnikáját. Sokat kell menni vele.
A másik Williams-et szerintem nem lehet kiválasztani.<#rinya>#rinya> Csak azt mutatja, h azokkal az autókkal vagy egy versenyben. Pro Carrier módban a Williams BMW eszméletlen jó! Szerintem a legjobb a játékaban. Szarrá verhetnénk vele a mezõnyt. Egyelõre ennyi. Ha megtudsz vmit, írd meg!
Köszi!!!!!
Azt kéne még tudni, ha a Bonusokat is végignyomjuk, mit kapunk..?
A kérdésem azokhoz lenne akik végig játszották a világtúrát. A legutolsó 32. résznél vagyok de úgy tûnik lehetetlen, a kocsi annyira csúszkál, hogy nem lehet normális idõt menni, a másik hogy kell ki választani a másik williamset? Vagy akkor miért kínálja fel lehetõségként?
Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék érte!
Köszönöm
Köszi
Jó játékot!
Köszi
Nem PC-n játszom, hanem PS2-õn, azért kellene vmi. angol, v. magyar nyelvû leírás. Már körülnéztem, de nincs egy egyértelmû oldal ahol csak rákattintok és látom. Vagy Te ismersz ilyet?
Köszi
ha van kedved multizni írj privit😉
a magyarítás meg hasznos lehet mert a bajnokságok elõtt leírják mik az elvárások!
Jó játékot!
Kvalifikáción érdemes a legjobb idõt elérni. Ha az élrõl akarsz indulni.
Ha esetleg nem honosítással nyomod akkor szed le ezt:
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=776
TRD3 kérdéseim:
Opciókban, a 3 egymás alatt lévõ lehetõség mit jelent?
1. Realisztikus homokágy.
2. ?
3. ?
Honnan lehet tudni World Tour módban, hogy milyen kvalifikációs idõt kell elérnem az elsõ rajtpozícióhoz? Vagy nem lehet, lutri?
Ha minden versenyen elsõ vagyok, max. pontszámmal, mire megyek vele? Köszi szépen!
http://reg.3dactionplanet.gamespy.com/forums/showthread.php?t=3601
Ez nekem is kafa lenne. Szétnézek én is, de ha megvan a megoldás, írd meg lécci.
Olyat szeretnék a Toca 3-al hogy DTM oválon.
Magyarán, bármilyen autóval tudjak menni az összes pályán.
Utána néztem más oldalakon hogy a champ.big fájlba kell valamit átírni.
Csak nem tudom mit. 😄
Elõre is köszi!
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
csak rajta
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
de te szoktál neten menni TRD 3-mat?
jönnél velem? lécci
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Látom elég kihalta fórum,
de azért talán kapok választa a kérdésemre.
A kérdésem az lenne,hogy:
Ki jáccik neten a gameval?
az "pls" jelezze privátba és felveszem msn-re és majd megyünk ketten vagy haverokkla együtt jáccani. <#hawaii>#hawaii><#vigyor3>#vigyor3>
Aki jáccik és olvassa az üzenetet az PLS írjon privibe.!!!!
Szóval akkor hagyjam?
oldschool.trance.techno.rave
Ezt írja ki nekem a játék: Please Insert Disc labelled Toca Race dRiver 3 into your cd drive.
Nincs iso fájlom, de fel van telepítve(7 giga)
szívtam?<#falbav>#falbav>
oldschool.trance.techno.rave
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
A Logitech Formula Force EX-hez tudna valaki egy jó kormány beállítást adni?
Elõre is köszi
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Nem tom mért akad amikor a crysis fullon megy