ToCa Race Driver 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hallottam ezekrõl, de kur...-ra le vagyok maradva számítástehnika terén. Mondhatnám, nincs is gépem. Azonkívül nem vagyok egy mai srác. Sok jót hallottam a GTR2-rõl. Nagyon szeretnék vele játszani, de nem merek gépet venni, mert egy hozzáértõ kollégám állandóan lebeszél, h fejlesztenem kell meg ilyenek. Rengeteg nekem tetszõ játék lenne rá.
A TOCA3-ban a TIER32-õt nem verném le sehogyan sem. Egyszerûen nem lehet. Próbáld meg!
Van egy saját építésû cockpitem és G25-el megyek. 3-4 játékot végigjátszottam totálisan. Minden szabadidõm azzal töltöm. 24h-s versenyt is csináltam 2 részletben. De azt a TIER32-õt egyszerûen nem lehet...
laci 700
A GTR 2 kb 1800Ft. Sztem annyit megér, van belsõ nézet, szebb a grafika és jobb az irányítás is.

laci 700
hát... régen én is szenvedtem vele... aztán elkezdtem szimulátorokkal játszani, utána meg unalmas lett a ToCa RD3. xD Tölsd le mondjuk a GTR 2 Demo-t vagy rFactor Demo-t menj velük pár kört szimulátor módban, utána simán levered a gépet a Toca-ban ; )
Am billel, Gamepadal vagy kormánnyal tolod? Mert ha billel megérné venni egy olcsóbb Dual Analog Gamepadot és a kanyarodást a bal, a gáz/féket pedig a jobb analógra beállítod és majdnem olyan mint kormánnyal...
15 e körül már van jó kormány (Logitech Formula Force EX) vagy 8 korül gamepad. Sztem ezekbõl a Logitech márka a legjobb. ; )

Nem, NORMAL / HARD / CANCEL. Ezek a feliratok láthatók amikor nekifogsz. De csak akkor. Szerintem azt gondolták, h ez Renault felér a másik kettõvel, de tévedtek. Ez egy BUG és kész. Találtam még vmit: A BONUS BWM ADAC CUP-ban van két pálya ami TIME-TRIAL-ban nagyon kemény. Egyik Snetterton - oda még hiányzik 0.3 mp. De ez az én fogyatékosságom. A másik Silverston, oda 3-4 mp. hiányzik! Mondanom sem kell, h órákig ültem rajtuk. Ezen kívül van még vagy 8 pálya a TIME-TRIAL-ban, amit nem tölt be gép! Bár lehet, h egy másik lemezrõl betöltené. Ha arról sem, nem lehet lejátszani a játékot. Hát hogy gondolják ezt???
laci 700
Nem Könnyû és Normal van?

Elnéztem a Honda honlapjára, amit ajánlanak a játékban, h megnyíljon a Honda verseny. Kaptam egy kódot. Most megyek haza és kipróbálom. Majd beszámolok.<#integet2>
Elfelejtettem megkérdezni, h Te "NORMAL" szintet nyomtál a World Tour kezdésekor? Mert akkor rákérdez. Én mintha azt tettem volna. Akkor mi lehet "HARD"-ban....? Ezek nem normálisak.
atti!
Rossz híreim vannak! Nekiálltam a T32-nek. Uazzal a szar Renault-val kell menni az összes pályán és uo. szemét a verseny mindenütt! Az utolsó pályára már be sem engedett, mert olyan rossz eredménnyel csináltam addig. (Addig megvannak a köridõk amit teljesíteni kellene az elsõ rajtkockába való jutásig, ha érdekel. Embertelen. Több mp. hiány van, ha kidolgozod a beled is.)) Mondello-ban több mint egy kört rámvert! A fülöp-szigeti még csak-csak megnyerhetõ. Nem tudom van-e egyáltalán vki. aki végigcsinálta. Aki ezt kitalálta, addig rugdosnám, amíg az életéért nem könyörög.
<#violent><#gun><#violent><#gun><#violent><#gun><#violent><#gun>
Hát nem tudom, ha ez tényleg ennyire nehéz lehet hogy feladom, bár soha nem szoktam játékot feladni, de ezzel valami kínszenvedés menni és ráadásul ugye 10 körösek a futamok. Én egy ideig nem leszek gépközelben, de utána jelentkezem és kiváncsian várom, hogy sikerül-e Neked. Drukkolok majd!!!
Hát mi pont errõl beszélünk! Te megvagy vele??<#ejnye1>
Gyerekek van olyan a játékban hogy padlógázDDDDD,,,,,azt használva nem jelenthet nagy gondot egyik verseny sem bár a vége felé már van 1-2verseny amire kicsit rá kell gyúrni,de hát ez van<#idiota>

Ja, a másik Bonus-okkal kapcs. dolog: Azt írja a belépés alatt futó szöveg, h csináld meg a Time Trialt és a Pro Carrier-t a kupákhoz! 1: Nem is ad kupát, 2: Pro Carrier-ben nem találod meg a Bonus versenyeket! Mi a f...t kell csinálni??? Ezek normálisak???<#violent>
Öregem! (ne haragudj, h így szólítalak!)
Ha megnézed egyel lejebb, uez a problémám nekem is! Egy picit talán elõrébb járok a témában annyival, h rengeteget mentem már ezzel a Renault-val, Donningtonban. Megfigyeltem, h nyomatékra betapad, mármint gázadáskor stabilabban megül a segge. Ahogy elengeded a gázt, v fékezel, elõre kerül a súlypontja és kezelhetetlen lesz. Fõleg, ha a gázt és a féket egyszerre használod. Sajnos a tuningolgatás nem hoz túl sokat ezen a szaron. Én mindent megpuhítottam hátul, az elejéhez képest. Így sikerült már 1'03-04 körüli idõt mennem. Csakhogy ezt verseny közben, adrenalinnal teli is bírni kell, vagy jobbat! Vmi angolnyelvû oldalon jártam, de uezeket olvastam. Sajna, el kell sajátítani a vez.tehnikáját. Sokat kell menni vele.
A másik Williams-et szerintem nem lehet kiválasztani.<#rinya> Csak azt mutatja, h azokkal az autókkal vagy egy versenyben. Pro Carrier módban a Williams BMW eszméletlen jó! Szerintem a legjobb a játékaban. Szarrá verhetnénk vele a mezõnyt. Egyelõre ennyi. Ha megtudsz vmit, írd meg!
Köszi!!!!!
Azt kéne még tudni, ha a Bonusokat is végignyomjuk, mit kapunk..?
Továbbra sem tud senki segíteni???
Tudom nem mai játék, de én most játszom vele
A kérdésem azokhoz lenne akik végig játszották a világtúrát. A legutolsó 32. résznél vagyok de úgy tûnik lehetetlen, a kocsi annyira csúszkál, hogy nem lehet normális idõt menni, a másik hogy kell ki választani a másik williamset? Vagy akkor miért kínálja fel lehetõségként?

Ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék érte!
Az alábbi hsz-t már megoldottam. A következõ kérdésem az volna, h járt-e már vki a 32. "tier"-ben és hogyan állította be az F1-es Renault-t? Nagyon csúszkál. Nem tudok egy normális kvalifikációs idõt menni.
Köszönöm
Elérkeztem a 25. tier-hez. Ott van egy számomra kivitelezhetetlennek tûnõ verseny, a 4x4 Offroad. Még csak-csak 1,2. helyre tudom magam kvalifikálni, de kilöknek akár a levegõben is. Mi a titok??????
Köszi
laci 700
Ha X akkor jobban rásegít, ha Pipa akkor kevésbé (nehezebb), de szerintem úgy élvezetesebb játszani😄 (nálam mind a 3 Pipa😉
Jó játékot!

Tegnap nem volt elõttem a game. Egyértelmû, h a "demage" a rongálódás, a másik a homokágy, de a "handling", a kezelhetõség kipipálásakor mit pipálsz ki? Azt, h kezelhetõ legyen részedrõl, v rásegítsen a játék? Magyarul, mit lássak ha én akarok vezetni, pipát, v X-et???
Köszi
Oké, legjobb idõ, de mihez viszonyítok? Nem látok sehol egy csúcsot, csak ha már befejeztem a Q-t. Amúgy meg teljesen más Q idõket mennek az ellenfelek is. Nem lehet új kvalifikációt menni ha nem lettél az elsõ rajtpoz-ban?
Nem PC-n játszom, hanem PS2-õn, azért kellene vmi. angol, v. magyar nyelvû leírás. Már körülnéztem, de nincs egy egyértelmû oldal ahol csak rákattintok és látom. Vagy Te ismersz ilyet?
Köszi
laci 700
2. ha jól emlékszem a törés és a 3. a realisztikus irányítás
ha van kedved multizni írj privit😉
a magyarítás meg hasznos lehet mert a bajnokságok elõtt leírják mik az elvárások!
Jó játékot!

World Tourban azszem elég hogy ha csak 3-dik vagy a bajnokság végén.

Kvalifikáción érdemes a legjobb idõt elérni. Ha az élrõl akarsz indulni.

Ha esetleg nem honosítással nyomod akkor szed le ezt:
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=776

Sziasztok!
TRD3 kérdéseim:
Opciókban, a 3 egymás alatt lévõ lehetõség mit jelent?
1. Realisztikus homokágy.
2. ?
3. ?
Honnan lehet tudni World Tour módban, hogy milyen kvalifikációs idõt kell elérnem az elsõ rajtpozícióhoz? Vagy nem lehet, lutri?
Ha minden versenyen elsõ vagyok, max. pontszámmal, mire megyek vele? Köszi szépen!
Toca 3 szerkesztés:
http://reg.3dactionplanet.gamespy.com/forums/showthread.php?t=3601
HeliRacer!

Ez nekem is kafa lenne. Szétnézek én is, de ha megvan a megoldás, írd meg lécci.
Hali!! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Olyat szeretnék a Toca 3-al hogy DTM oválon.
Magyarán, bármilyen autóval tudjak menni az összes pályán.
Utána néztem más oldalakon hogy a champ.big fájlba kell valamit átírni.
Csak nem tudom mit. 😄
Elõre is köszi!
Sunyi RóKA
Pedig még mindig viszi a pálmát a toca3😄 az fix(Y)

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem hogy ha a lap topon online akarok játszani mindig azt írja h csatlakozási idõ lejárt de ha hálozatban akarok akkor is, nemtudja valaki mi lehet a gond?Wifi-vel megy amugy.
laci 700
Kicsit fura az rFactor után😄 Eléggé érezni hogy helyettem megy az autó de azért el lehet vele szórakozni😛 Majd írj hogy mikor érsz rá és multizhatunk egyet.

belapeter
ok
csak rajta

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

SimaSuna
Toca3 netes játék alapján alakult a HRC 😊

Toca3 már nem az én világom..rFactorozom 😄
laci 700
már rég játszottam vele de sokáig a kedvenc játékom vlt. online elég ritkán játszottam mert sokan csaltnak stb... de lehet róla szó.

belapeter
azokat még nem próbáltam.
de te szoktál neten menni TRD 3-mat?
jönnél velem? lécci

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

SimaSuna
inkább rFactorozz vagy GTR2z 😊
belapeter
Köszi!!!!

belapeter
Helló mindenki.
Látom elég kihalta fórum,
de azért talán kapok választa a kérdésemre.
A kérdésem az lenne,hogy:
Ki jáccik neten a gameval?
az "pls" jelezze privátba és felveszem msn-re és majd megyünk ketten vagy haverokkla együtt jáccani. <#hawaii><#vigyor3>
Aki jáccik és olvassa az üzenetet az PLS írjon privibe.!!!!

G1nic
Az a baj hogy ezt írja ki h : Unable to mount image. File not accesable.
Szóval akkor hagyjam?

oldschool.trance.techno.rave

laci 700
tölts le egy mini image-t! Daemon tools-al lefuttatod és ikonnal indítod! googleban talász!

G1nic
Csõsztök!
Ezt írja ki nekem a játék: Please Insert Disc labelled Toca Race dRiver 3 into your cd drive.
Nincs iso fájlom, de fel van telepítve(7 giga)
szívtam?<#falbav>

oldschool.trance.techno.rave

köszi
SimaSuna
1 földes úton? - monster truck pályán lehet
2. nem
hali! 2 kérdésem lenne: 1. lehet földes/koszos úton menni. 2. koszolódik a kocsi ha ilyenen megyek?
Scania Dáci
Hello mki!vki megtudná mondani h a játékom mérnem jó?elindul a verseny es csak megy mint a barom iranyitan meg nem lehet!crackhibas lenne v mi?

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

giorgio81
Sziasztok!
A Logitech Formula Force EX-hez tudna valaki egy jó kormány beállítást adni?
Elõre is köszi

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

laci 700
Nekem megvan eredetiben és mini image+crackal mûködig tökéletesen csak a multinál lép ki! (ha vissza rakom az eredeti exe-t és berakom a cd-t akkor a multi is mûködik!) (Ha kell írj!😉

nem lehet hoa crack a hibás

SimaSuna
foggalmam sincs akkor
Minden a lehetõ leg frissebb
Nem tom mért akad amikor a crysis fullon megy

SimaSuna
driverek directX frissítések?