• Taky76
    … Monza!

Mielőtt nekikezdenék, az előző futam alatt G-style folyamatosan próbált csatlakozni a serverhez, sajnos sikertelenül, ezért írta Suna, hogy nézzük át kinek milye van fent!

Nagy reményekkel csaptunk bele a következő futamnak, hiszen itt már talán mindenkinek volt egy épkézláb beállítási, és talán a pályát is jobban ismerték a versenyzők. A bemelegítő és időmérő edzésen nem történt semmi érdemleges, de nem úgy a versenyen.
    A start rendben lezajlott, mindenkinek volt lehetősége a beállítást a versenyre hangolni. Majd jött a start utáni első lassító. Csabi indult az élről, másodikként Én startoltam, míg a harmadik helyről Suna indulhatott. (a további sorrendet sajna nem tudom) Csabival ketten elég jól kaptuk el a startot, de amit a Suna gépe művelt, az nem semmi. Úgy jött ránk 200 cyberméteren belül, hogy többet kellet hátra néznem, mint előre, mert nem akartam pozíciót veszteni már az első kanyarban. Sajnos a nagy igyekezetében elszámolta a féktávot, így mint egy tekegolyó, úgy söpörte el Csabit a lassítónál, így kettőjük között elmanőverezve sikerült az élre állnom. Nem kevesebb, mint 12 másodperces előnnyel futottam át az első kör célvonalán, ahonnan kezdve Csabi valami elképesztő fokozatra kapcsolva, körönként 1-1.5 másodperceket verve rám az utolsó elötti körben felzárkózott támadó pozícióba. Az utolsó elötti körben még sikerült a támadásait visszaverni, de a célegyenesbe érve és a szélárnyékomat kihasználva felzárkózott mellém a jobb oldalra. Mivel a lassító első kanyara jobbos és a féktávunk azonos volt, így a lassító után már Ő ált az élre, és bő 2-3 másodperces előnnyel meg is nyerte a futamot. Ez a verseny ált a legközelebb egy valós versenyhez szerintem, mint fordulatában mind izgalmában.
    Gratulálok a nyertesnek és a versenyen résztvevőknek.