9798
  • Taky76
    Akkor ugye azzal kéne kezdeni, hogy game uninstall! Így biztos, hogy senkinek nem marad bent semmi, ami hátráltatna minket!
    A többit meg döntsük el és a végén, amikor már eldöntöttük a biztosat, egy csokorba összeszedve, direkt linkek alapján felírjuk azokat a fórumba, vagy kiteszi Suna a bannerba, így mindenki ugyan onnan tölti azokat le!
  • Dietrich
    tudom, hogy mondtad..csak leírtam, hogy miért kellett a boxba mennem.
    Máskor ne szólj be semmit öcsi
  • LeePí17
    Autómárkák szerint
  • LeePí17
    Aki Szeretne Aston Martin DBR9es Hátteret..
  • Dietrich
    az direkt volt
  • ZS90
    Jóvan mondtam hogy bocsi... amúgy meg én is az alatt az a 30mp alatt állítottam be a benzint és a gumit.
  • Dietrich
    ott már csak 4-en voltunk..én voltam a 3.
    a rajt utáni balhéból 2-nak kerültem ki amig ki nem csúsztam
  • LeePí17
    most akko mivan? Toca topic GTR topik?
    zsíroskenyér :D

• Dietrich
    Haragudtam is Zsoltira amiért szólt Sunának a WU-nál, hogy nyomjon már versenyt..megint túl buzgó volt mert nem vágta, hogy a wu azért van, hogy beállítsa mindenki (vissza) a versenyre az autó benzin és gumi terén....így a 20 mp-es kapkodásban csak a benzint állítottam be a gumikat elfelejtettem így a lágy gumikkal csak a rajtig voltam gyors :p
    A rendes rajt után 2. voltam aztán Blory elment mellettem a szar gumijaim miatt és bementem a boxba...ott meg elém rakott egy mappát hogy olvassam és nézzem a számokat amik már réhg nem számoltak vissza....vártam, hogy történjen már valami mert egy gumi csere nehogymár 1 percig tartson..nyomtam egy esc-t ;)
    Utána meg mindinki potyogott ki..DNF és DQ volt

röviden összefoglalva:
    megint 2 órát edzettünk és 2 percig versenyeztünk
  • ZS90
    az Aston Martint mint írtam sztem fölösleges külön letölteni és berakni mert benne a FIA GT2005MOD-ba
  • Taky76
    1.5 PATCH
    FIA GT 2005 MOD
  • ZS90
    sajna a Maserattihoz itt se találok setupot... asszem magamnak kell csinálnom egyet.. de fúúú mi fog kisülni belőle...
  • LeePí17
    nah vagyok..
    Zsola meglátásod jó
    Szerintem is.

a FiaGtMod2005 3 féle Futamot Tartalmaz. GT1 GT2 GT3.
    tegnap szerencsétlenségemre a Viper GT-st választottam..az elég gányul ment..
    aztán már csak a gumit égettem...
    meg valaki belémhajtott oldalról 200al..kedves DonFaterunk volt az..repültem ojat..pf...

lényeg: Zsola írása! Alap+1.5 pecs + FIA GT2005Mod
    a setup + pálya az egyéni..
  • MaverickSXT
    na en pont ugyan ezt irtam csak hosszaban
  • MaverickSXT
    Hy all,nagy mecs lehetett ma mar remelem en is tudok jonni,az en javaslatom az lenne hogy 1.5 os patch 2005 mod abban van eleg sok auto,aztan az aston 1.1 es fix akinek nem lesz bent az ugy is kederul cstatlakozaskor mivel irja a server hogy aston.hdc mismatch ,aztan aki akar bmwt az jelezze hisz ez gtr mindenki menjen amivel akar es igazan nem nagy terjedelmu siman bemasolhato a lenyeg az elozetes egyeztetes mert a tapasztalatok azt mutatjak hogy 2 ora szarakodas meg fel ora jatek nyugosen pedig siman orvosolhato a dolog egy egyszeru f.a.q val es direkt linkekkel ,ez az en javaslatom dontsetek ti
  • Taky76
    Én a következőket javaslom:

1.) Alapjáték + 1.5 patch
    2.) FIA GT 2005-ös MOD
    3.) Aston Martin javítás INNEN
    4.) Aston Martin gumifizika javítás INNEN
    5.) Setupok INNEN
  • Taky76
    … Monza!

Mielőtt nekikezdenék, az előző futam alatt G-style folyamatosan próbált csatlakozni a serverhez, sajnos sikertelenül, ezért írta Suna, hogy nézzük át kinek milye van fent!

Nagy reményekkel csaptunk bele a következő futamnak, hiszen itt már talán mindenkinek volt egy épkézláb beállítási, és talán a pályát is jobban ismerték a versenyzők. A bemelegítő és időmérő edzésen nem történt semmi érdemleges, de nem úgy a versenyen.
    A start rendben lezajlott, mindenkinek volt lehetősége a beállítást a versenyre hangolni. Majd jött a start utáni első lassító. Csabi indult az élről, másodikként Én startoltam, míg a harmadik helyről Suna indulhatott. (a további sorrendet sajna nem tudom) Csabival ketten elég jól kaptuk el a startot, de amit a Suna gépe művelt, az nem semmi. Úgy jött ránk 200 cyberméteren belül, hogy többet kellet hátra néznem, mint előre, mert nem akartam pozíciót veszteni már az első kanyarban. Sajnos a nagy igyekezetében elszámolta a féktávot, így mint egy tekegolyó, úgy söpörte el Csabit a lassítónál, így kettőjük között elmanőverezve sikerült az élre állnom. Nem kevesebb, mint 12 másodperces előnnyel futottam át az első kör célvonalán, ahonnan kezdve Csabi valami elképesztő fokozatra kapcsolva, körönként 1-1.5 másodperceket verve rám az utolsó elötti körben felzárkózott támadó pozícióba. Az utolsó elötti körben még sikerült a támadásait visszaverni, de a célegyenesbe érve és a szélárnyékomat kihasználva felzárkózott mellém a jobb oldalra. Mivel a lassító első kanyara jobbos és a féktávunk azonos volt, így a lassító után már Ő ált az élre, és bő 2-3 másodperces előnnyel meg is nyerte a futamot. Ez a verseny ált a legközelebb egy valós versenyhez szerintem, mint fordulatában mind izgalmában.
    Gratulálok a nyertesnek és a versenyen résztvevőknek.
  • ZS90
    jó reggelt!!

Tuti kis élménybeszámoló Taky.

Suna igazad van! télleg egyeztetni kéne. Az én javaslatom az hogy:
    -alap játék + ugyebár 1.5.0.0-ás patch
    -Fia GT 2005 MOD
    - aztán nuku, se plusz BMW meg Aston Martin(ez ugy is benne van 2005 MOD-ba) stb..
    -amit lehessen még egyénileg hozzá tölteni azok setupok és pályák.

HANGSÚLYOZOM HOGY SZERINTEM...
  • Taky76
    Egy kis kedvcsinálóként:

Tegnap az Imolai pályán kezdtük meg a versenyt. Imoláról tudni kell, hogy semmilyen alap autó-beállítást nem tartalmaz, így elég sokat pörögtünk-forogtunk a kanyarokban, mire erős túlzással is csak megfelelőnek mondható beállítást sikerült találni. Ezt úgy érzem, és úgy is láttam, hogy nem csak a nevemben mondhatom.
    Talán Csabinak sikerült a leghamarabb összeszednie magát, ami a köridőkben is megmutatkozott: 4-5 !!! másodperceket vert a mezőnyre körönként!!! Ezen az etapon több mint fél órát gyakoroltunk nem túl nagy sikerrel, talán csak nekem sikerült 2 másodperc alá csökkenteni a hátrányt Csabival szemben.
    A verseny kis túlzással is viccesen kezdődött, hiszen a warm-upot átugorva a versenybe találta magát mindenki az időmérő beállításokkal, ez leginkább Dietrichet zavarta! :) Majd jött az első kanyar, ahol hatalmas karambolok árán, talán Blory ált az élre, Őt követte Zsola, majd Én. A kör felénél kezdett el derengeni, hogy valószínűleg ez még nem is a verseny, hiszen a boxtól folyamatosan azt az utasítást kaptam, hogy maradjak le és engedjem magam elé az időmérőn jobb helyezést elért Csabit! Mi van? Kérdeztem, hisz a kezdéskor a szokásokhoz hűen a felvezetőkocsi eltűnt, majd mindenki nekilendült! Szóltam a többieknek TSen, hogy maradjanak le és álljon vissza a sorrend, de ekkora már annyira szétszakadt a mezőny, hogy ez már lehetetlen volt! Aztán hírtelen a program benyomta, hogy zöld zászló, zöld zászló és onnan kezdve már nem volt megállás!
    Dietrich az első körökben kiment gumikat cserélni, hiszen neki a gumijai az időmérőhöz voltak beállítva, de valamilyen oknál fogva bent ragadt a boxban és így feladta a futamot. Majd sorra estek ki a versenyzők különböző okoknál fogva, mint például Sunának kifogyott az üzemanyag (hihi:)), stb… A végére ketten maradtunk Zsolával, Ő vezetett, Én voltam a második, míg nem Zsola ESCel ki akart lépni automata pilótára, míg felkapcsolja a villanyt, mire így a gép úgy értékelte, hogy feladta a futamot, és ezáltal egyedüliként maradva, megnyertem a futamot.

…folytatás Monzában!
  • MaverickSXT
    koszonom a megtisztelo meghivast es remelhetoleg holnap mar jovok en is,bocs fiuk
  • LeePí17
    na skacok holnap eggyeztetnünk kell a játékot mert nem úgy megy ahogyan azt én szeretném..
    vagyis:
    -Verziószám
    -Modok
    -Autók
    -Pályák
    -Egyéb berakott Cuccok
    kivizsgálása..
    sokan nem tudnak csatlakozni..és ez nem tesz jót nekünk..
    szal holnap kis kupaktanács lesz a nap folyamán...
  • csabi12
    Köszi, én is gratulálok!!
    Na, ilyen versenyeket kellene nyomni, de Maresszal ,meg Maverickkel kiegészülve még jobb lehetne!!
  • Taky76
    Jó meccs volt, gratulálok Csabi!
  • Lui76
    miért nem enged be?
  • ZS90
    Mi van Mav? miért nem jössz?
  • MaverickSXT
    GTR
  • Big Daddy
    Mivel is játszotok mostanában?Részletesen please had ne kelljen visszaolvasnom öregen,részegen!
  • Taky76
    Tájékoztatásul közlöm, hogy TS on!
  • ZS90
    ááááh még mielött félre értené vki, az a smile nem ott akar lenni!! félre ment. Raho nehogy félre érts vmit:)
  • ZS90
    Nah lekellett mennem a familiával sétálni a lakótelepen de már itt vagyok. Szóval mi is a helyezet? Még mindíg nincs szerver???? vagy mi van már?

Hali Raho!
  • Dietrich
    Hali.
  • Dietrich
    Na mi van??
    Játszunk vagy csak kérdezgetjük mikor lesz szerver..úgy este 10-ig?
  • LeePí17
    - Szevvussz Főnök!!!
  • Raho
    Na vissza tértem barátaim, ezentúl megint a futamokon részt veszek, és alázok mindenkit. Látom miota nem voltam, a Toca topic át ment GTR topic ez csak jót jelent. Szóval újra Köszötntök minenkit!!!
  • LeePí17
    tessék?
  • Dietrich
    Suna..hahó..
  • Dietrich
    jó akkor én is flamózok valamit..
  • Dietrich
    ugyanaz mint ami megvan adva emilnek
  • Dietrich
    ZS-t látom (ill. most nem ) :)
    de te a nem elérhetők közt vagy..7.5-re álltam vissza mert a beta 8.0 egy bug halmaz volt..
  • Taky76
    Add meg az e-mailod, majd Én felveszlek!