• Taky76
    Egy kis kedvcsinálóként:

Tegnap az Imolai pályán kezdtük meg a versenyt. Imoláról tudni kell, hogy semmilyen alap autó-beállítást nem tartalmaz, így elég sokat pörögtünk-forogtunk a kanyarokban, mire erős túlzással is csak megfelelőnek mondható beállítást sikerült találni. Ezt úgy érzem, és úgy is láttam, hogy nem csak a nevemben mondhatom.
    Talán Csabinak sikerült a leghamarabb összeszednie magát, ami a köridőkben is megmutatkozott: 4-5 !!! másodperceket vert a mezőnyre körönként!!! Ezen az etapon több mint fél órát gyakoroltunk nem túl nagy sikerrel, talán csak nekem sikerült 2 másodperc alá csökkenteni a hátrányt Csabival szemben.
    A verseny kis túlzással is viccesen kezdődött, hiszen a warm-upot átugorva a versenybe találta magát mindenki az időmérő beállításokkal, ez leginkább Dietrichet zavarta! :) Majd jött az első kanyar, ahol hatalmas karambolok árán, talán Blory ált az élre, Őt követte Zsola, majd Én. A kör felénél kezdett el derengeni, hogy valószínűleg ez még nem is a verseny, hiszen a boxtól folyamatosan azt az utasítást kaptam, hogy maradjak le és engedjem magam elé az időmérőn jobb helyezést elért Csabit! Mi van? Kérdeztem, hisz a kezdéskor a szokásokhoz hűen a felvezetőkocsi eltűnt, majd mindenki nekilendült! Szóltam a többieknek TSen, hogy maradjanak le és álljon vissza a sorrend, de ekkora már annyira szétszakadt a mezőny, hogy ez már lehetetlen volt! Aztán hírtelen a program benyomta, hogy zöld zászló, zöld zászló és onnan kezdve már nem volt megállás!
    Dietrich az első körökben kiment gumikat cserélni, hiszen neki a gumijai az időmérőhöz voltak beállítva, de valamilyen oknál fogva bent ragadt a boxban és így feladta a futamot. Majd sorra estek ki a versenyzők különböző okoknál fogva, mint például Sunának kifogyott az üzemanyag (hihi:)), stb… A végére ketten maradtunk Zsolával, Ő vezetett, Én voltam a második, míg nem Zsola ESCel ki akart lépni automata pilótára, míg felkapcsolja a villanyt, mire így a gép úgy értékelte, hogy feladta a futamot, és ezáltal egyedüliként maradva, megnyertem a futamot.

…folytatás Monzában!