• 3P
    Picit úgy érzem, hogy elbeszélünk egymás mellett...
    Vissza kellen olvasni, hogy miket írtam, s mikre reagáltam.

1. Nam azt írtam, hogy ez szép lenne, azt írtam, hogy nem rondább, mint az előző részek, mert hogy sokan ezt írogatják.
    2. Egyetértünk.
    3. Egy nextgenhez képest kevés lehet a poligon, de egy PC-s hez képest ez a realitás, és így is több, mint az előző részben. Igaz ez szubjektív megitélés.
    4. Fizkia. Na ja ez soha nem volt szimulátor, főleg nem egy rFactor, vagy LFS, sem Nascar 2003 szintű. A fizikája az előző résznek mégis élvezetes volt (árkád-szim között). Aki a szimet keresi benne minduntalan, az csalódni fog. Én egy jó autós játékként tekintek a 2. részre. a 3. rész fizikájának milyensége meg szerintem a korábban irtak miatt nehezen értékelhető. De hogy NFS szintűnek degradáljuk az már vicc... :)
    5. Hát ez jó kérdés. Erre nem találom én sem a választ.

Szóval nem visszafejlődésnek tűnik eddig, hanem szinte nulla fejlődésnek, ami ma már kevés, mert közel 2 év alatt a PC ipar ettől remélem előrébb tart.
    A félreértés abból fakadhat, hogy én nem a játékot véddem, csak a túlzásokra reagálok, mert hát maradjunk a tényeknél. :)
    Én is bízom benne, hogy a full, mi több már a nagy demo is sokkal pozitívabb képekt fog mutatni, mert így messze nem lesz akkor durranás, mint a 2. rész 2004 áprilisában, így csak egy nagymultú játék rókabőrének érzem.