• BiroAndras
    Arra nem gondolsz, hogy a tudósok már elvégezték ezt az elemzést? Mert ha nem vesszük túl komolyan az összeesküvés elméleteket, akkor ez már megtörtént. Egyszerűen arra az eredményre jutottak, hogy az észlelések nem bizonyítanak semmit. És mivel azóta az észlelések minősége nem változott, csak a mennyiség nőtt, nincs értelme újra elővenni a témát.
    Egyébként meg az igazán meggyőző bizonyítékok hiányát felfoghatjuk indirekt bizonyításként is. Ha ugyyanis feltesszük, hogy az idegenek itt vannak, akkor csak kellett volna már találni egy megdönthetetlen bizonyítékot. Persze ezt ki lehet magyarázni összeesküvésekkel.

Én ezzel úgy voltam, hogy a rengeteg fénykép meg történet láttán elkezdtem hinni, hiszen ennyi észlelésnek csak kell legyen valami alapja. Később viszont épp az észlelések nagy száma miatt lettem szkeptikus. Hiába van egyre több "bizonyíték", nem lettek egyre meggyőzőbbek.
    Ráadásul a fényképezőgépek és videokamerák rohamos terjedése és fejlődése elvileg a felvételek minőségének hasonló javulását kéne eredményeznie.