• HUmanEmber41st
    #226
    O.K. Azt mondjátok, hogy csak részeges parasztbácsik látnak UFOt.
    Lásd Mexikói UFO topicot. Álltalában repülőgép pilóták észlelnek sokat, van amikor a földi radarkezelő személyzet is lát "valamit", aminek nem szabadna ott lennie, vagy túl nagy sebességgel megy.
    DE mivel az egész UFO kérdés gyakorlatilag nevetségessé lett téve, így csak nagyon kevesen merik elmondani ( a piloták, csillagászok meteorológusok, radarkezelők) hogy UFO-t láttak. Ha katonai gépről van szó, még a titoktartást is elrendelik. Bár tagadják, mondván nincs semmiféle titok.
    Az egyszerű embereket meg kinevetik...
    Miért jönnek csak éjszaka? Mert nem akarnak tőlünk semmit. Nem akarnak leszállni sem a Fehér Ház, sem a Kreml előtt. Nem akarnak rabszolgának, nem akarnak meghódítani, sem megsemmisíteni. Már ezer évekkel ezelőtt megtehették volna. (Mostmár kicsit macerásabb lenne a dolog számukra)
    UFO katasztrófák ? Roswell ugye.. Persze, hogy titkos minden adat..Ha valamelyik állam rájönne a titokra (antigravitáció, csillagközi utazás módja) azonnal a világ vezető hatalmává lépne elő.. Nehogy azt higyjétek, hogy majd ingyen a Föld rendelkezésére bocsátanák a Technológiát...
    Az sem kizárt, hogy az USA vagy az Oroszok már tudnak valamit, és esetleg már az ő kisérleti gépeit is látják az emberek. Hogy ne legyen olyan egyszerű a képlet..