KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
bakker a lvl33at nagyon nehéz volt túlélni meghaltam vagy 10szer de lehet sokkal többször. Hallod Brutal, most már úgy vagyok vele, h összegyűjtöm a teljes pénzt whitera, nem tudom mikor jön össze pontosan, figyelem minddenap a piacot, és ha megveszem odaadom a régit, amíg nem tudsz eseteleg vmi venni magadnak...vagy akár ezt:)) -ahogy gondolod-
A másik, hogy ez a fénypostás csomagküldés vagy nem teljesen kiforrott, vagy én voltm b@al#><>. Adtam kölcsön Slipenek 80Kt tegnap elküldte fényposttal, meg is jelent consolban a 80K, viszont az invertoryban a geonokhoz nem adta hozzá...
Először nem is figyeltem csak később vettem észre ezt, Szóltam Slipének, hogy mi van, erre azt mondta h elküldött mindent, nála csak 9K van. Aztán addig addig , h mégiscsak adott 80Kt úgy hogy elmentem érte fortba és találkoztunk. Nem tudom én nyomhattam rosszra amikor elküldte, és vhogy nem fogadtam, v tényleg elküldte. Azt mondta neki ez 160Kjába fájt. de honnan szerzett 80at mikor aztmondta h csak 9K van nála?? :)))