KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
nem semmi most már tényleg rá kell szánnom egy napot és megcsinálni pár leírást mert ez már tarthatatlan állapot nagyon sajnálom a fegyvered
figyu van taliból rengeteg féle amit szörnyek dobnak ezek olyan talik (többnyire intensification) amiből csak egy megy rá a fegyverre a következö az előzőt felülirja(ettől kék lesz a fegyver neve) ezek statokat +1 health vagy strenght ilyenek adnak.
Aztán van a 2 féle tali amit a kereskedő árul 4K körüli áron (phisical magical attack) ebből lehet többet is belerakni a fegyverbe ez csak az attackoz ad hozzá 1tali=1 2tali=1+1 3tali=1+1+2 így tovább 10 tali +30-at ad az attackoz ha csak ez a tali van ez sárgítja a fegyver nevét ha ez már benne van akkor a kovács tud robbanást (blow) belerakni a fegyverbe ebből a taliból 4db garantáltan rá megy
A robbanás belerakásakor talizáskor is törhet a fegyver ha tlizmánt raksz bele akkor elötte polishing stone kell rá különben eltörhet a fegyver a robbanás belerakása elött meg revision stone kell bele. a polishing stone csak attól véd hogy ne törjön a fegyver a revision stone a siker valószínűségét is növeli tehát ha blowt raksz bele akkor fel lehet vinni az eséjt 100%-ra de 8-10 tali blow után már ez se garancia hallottam olyanról akinek 100%-on tört el a fegyvere szóval a talizás meg ilyenek nagyon veszélyes üzem nem véletlenül mondtam hogy a milliomosok passiója :)
remélem érthető voltam ha nem inkább kérdezz