• Chamber
    @Syro #9783
    Nekem tegnap este G50 Mage Chest (Haninon a legdrágább G50 armorpart =)
    Worker nemdob G55 armort csak G50et meg G50/53 fegyvert (legalábbis Haninon másról még nemhallottam :)
    @ince #9786
    Miután uninstalálod a Kalt töröld is a le a könyvtárát (ha kipucolta magától és nem maradt bent semmi akkor nemmuszáj). Tölts le újra a klienst (mégha látszólag ugyanaz a verziód van már meg amit le lehet tölteni akkoris) az oldalról újra, és azt installáld, majd várd meg szépen még updatel. Nekem így működött, de lehet tényleg windowst is újrarakhatod mint bucser ha ez nem segít xD

@VicKal #9790 / @DamageAdept # 9791
    Tudsz menteni bent D4ben! Csak ugyebár safeben sehol nem lehet menteni!!! Szal ha beérsz D4be (ahogy Damage írta fentről a hegyekben biztonságosabban be lehet jutni) akkor indulj el befele és az elágazásnál a lépcső előtt ments pl (a lépcső már safe ott nem enged) vagy ahol kedved tartja... keress egy olyan helyet ahol max 1-2 worker van (folyosókon szobák előtt) és ott ments.

@dragonfighter #9793
    Vagy legalább töröld majd az ilyen jellegű hozzászólásokat Doma ha erre jársz
    Olyan nehéz lenne már egy "Illegál KalOnline (Cheat/Hack/CCF/...)" fórumot nyitni az ilyeneknek? 0_o