• Csimbi
    nah akkor mégegyszer, csak hogy tisztában legyetek a dolgokkal:

1. van 3db _EXE_ file, ezek a szerverek... semmi közük a php-hez, vagy akármi más script nyelvhez, normál ablakos windows programok
    2. az adatbázis mssql, ahova nem txt-t importálsz, hanem egy backup file, amiböl az mssql csinál két szép nagy DB-t _ÜRESEN_
    3. az adatbázisok csak a változó adatokat tárolják, guild, inventory, players stb...
    4. azok a txt formátumok, amiket a szerver exe beolvas, azokkal lehet buzerálni a game beállitásait (de ezek sima config fileok, formázott alakban)
    5. uj mobot berakni nem ugyanaz, mint egy meglévő mobnak uj/más spawn helyet adni (uj mobot berakni még egy profi programozo sem tudna igy bepakolni, mivel a klienshez nem férsz hozzá... max meglévőt lehet lecserélni, de ez sem ugyanaz...)

részemről mindenféle egyéb ilyen jellegű téma lezárva, én megnéztem, feltelepitettem, kipróbáltam, érdekes megoldások vannak benne... hát olyan koreais :D

(viszont legalább chamberral megfejtettük a magic damage titkait, és végre bekerülhet a kalencybe :D)