KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Csimbi #9645 elite, ennyit idéznék:
"Article 20 (Legal Rights and Regulations)
1. Legal disputes between the Company and Users regarding the Services shall be submitted to a civil court.
2. The Korean Law shall be applied to settle lawsuits between the Company and Users."
gyanitom sokat jártál koreában, és sok koreai jogásszal beszéltél, mivel minden ide vonatkozó dolgot _KIZÁRÓLAG_ a koreai törvények szabályoznak...
amugy nagyon vicces (és hülye) dolgokat irtál, sehol soha nem hozták nyilvánosságra a forrását a kalnak, és még ha pár hackernek kiadták is tesztelésre, te ettől függetlenül még nem használhatod legálisan (mivel nem neked adták ki)
ha pedig ilyen marha ingyenes a dolog, kérlek adj nekem egy hivatalos cimet, ahol nyilvánosságra hozták a forrást, és az ingyenesen letölthető...
(többiekhez meg annyit, hogy szerintem aki azt hiszi, hogy egy szervert összerani és üzemeltetni ilyen egyszerü, az még áéletében nem látott szervert közelről... tshun, wow szerverhez ha jól tudom volt egy script, amit csak futtatni kellett pár pecs meleltt, és már futott is a szerver, szal ezzel ne dicsekedj)