KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Tört szerverről!
Utánna néztem a témának a szerverrel kapcs. licenseknek, mert én is tört szervert csinálok mint azt sokan tudják. A kal az egész Kal-t kiadta a hackereknek és azok cserébe 1-2 bíztonsági rést betömtek a kalon. A jogi része a dolognak úgy van, hogy amíg valaki nem kereskedik vele, nem kér pénzt dolgokért stb.. addig legális a dolog. Abban az esetben amikor már bármilyen formában pénzt kér valaki érte abban a pillanatban jogsértést követ el, addig nem. Ebben jogi személyek is megerősítettek. Tehát nem illegális az üzemeltetés addig amíg megmarad ingyenes játéknak! Fejleszteni is lehet, azt csinálsz vele amit akarsz, addig amíg pénzt nem kérsz érte! Ez biztos, hogy így van, mert alaposan utánajártam a kérdésnek.
Nem ahoz kell tudás, hogy valaki beüzemeljen 1 kal szervert, hanem ahoz, hogy új dolgokat bele tudjon rakni, nem feltétlenül ruhákra és fegyverekre gondolok, inkább az adatbázis részére.
Ui: Dodó dumcsizhatnánk már 1 jót.:) Ja a tört szervereknek a magja nem ugyanaz, mint a normál szervernek, ezért van az, hogy 1 tört szerver csak 200-300 embert bír el max. Ez minden mmorpg-s játéknál így van. Akár a kalt akár a wow-ot, Silkroad vagy a lineage-et nézzük.