KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Cingar #9485 en a vagabondomnal kifejlesztettem maxra a defenset mar csak azert is mert nem ugy inditottam el a vagamat hogy mar megvolt a 2kezes.skilek egyertelmuen le vanak irva penge leirasaban.viszont a statoknal mar rengeteg variacio van. kalhq oldalan rengeteg hasznos info van a statokrol.en meg az elejen penge statleirasabol indultam ki de kozben rajottem hogy nem igazan tokeletes.ha vaga szeretne majd kesobb lenni a haverod sztem ne rakjon wisdomra .en sem raktam es soloban es partyban is teljesen megvoltam alacsony manaval is.agilitit felhuztam 50re de lenyegeben 48 es 50 kozott semmi kulombseg nincs szoval en inkab a 48 mondanam ha csak annyira huzna fel.azt az 1 pontot intre is felelslegesnek tartom mert ha vki hoszabb tavra tervez akkor valahonnan ugyis csurran cseppen 1 int pont (gondolok itt a legendary vagy kings fegyverekre,pimpelt armorokra stb..)ami majd megadja azt a +1 resistet amivel szinte semmire nem megy.az 55os vagam statjai 93 str 86 healt 50 agi 9 int.ha csinalnek meg egyszer egy vagat biztosan felhuznam az agilitit 70re mert addig tudomasom szerint csak 2 pont szukseges hozza es csomo otp-t ad , a str maradna 93 es a maradek healtre menne.az archeremnel statreset utan ugyan igy raktam hogy 70 str 93 agi maradek healt es kb 6-7 otp-t nyertem vele.persze ez pvm stat de ha esetleg pvpre utazna a haverod akkor teljesen mas lehetosegek leteznek.valaki nem is rakna agira csak strenghtre stb...szal statok szempontjabol erdekes dolgok leteznek. en a 93 70 rest healtet javasolnam