• Curbuncle
    Tiszteletem, egy-két vélemény a leírtakkal kapcsolatban.
    ------------------------------------------------------------------------

"Tudod mi a gond? Megint mi beszéljük meg a dolgokat, és az érintettek akik az egész felhajtást és az ellenségeskedéseket csinálják, csak lapítanak, mint szar a fűben."

- Mint azt már valaki írta, ez egy fórum és nem mindenki azzal tölti édes-drága idejét, hogy kifejtse ugyanazt, amit már vagy ötezerszer leírt és talán reménykedem benne, hogy szóban is közzé tett. Ide azon emberek-kockák írogatnak, akik egész álló nap ráérnek. Akik nem, azok hát lehet ez most szívenüti egy-kettőtöket, de bizony napokkal akár hetekkel később reagálnak a hozzászólásaitokra.

- Minden tiszeletem a tiéd Elite, hiszen mint azt már vagy egy hónapja hangoztatod, tagja lettél, eme fényes privát szerver dolognak. Akkor már had kérdezzem meg, hogy miért is akarsz még bármit is Te megváltoztatni, megreformálni az officialon történő dolgokon? Hadd ne idézzem, lehet még a gépen is restart-ot nyomna magának, ha bekommentezném, hányszor kötötted ki, ha az Inix fehér szart is ajándékoz nékünk karácsonyra és selyem tisztára nyalja a seggünk, Te akkor sem fogsz visszmenni az official szerverre.

- Megoldás a problémákra, ha nem ott játszol, többé nem sértik érdekeid a történések, nem szítod tovább a kedélyeket és felnőtt ember módjára itt pontot teszel ezen story végére.

"De most komolyan miért hagyja mindenki abba az officialt?"

- Két oka lehet annak, hogy valaki abbahagyja a hivatalos szerveren a játékot.

-->Az egyik az, hogy elege van abból, hogy egy szarházi szintért, napokat, sőt később heteket-hónapokat kell kockulnia, hogy lépést tartson másokkal, maga elvárásaival.

--> A másik, pedig az emberek örökös tulajdonsága a nagyravágyás. Másra, többre, jobbra vágynak, mint ami megadatott nekik normál körülmények között. Lehet a való életben egy kis szar, nemtörődöm, lusta, sőt link ember, de egy másik világban, életben ő a Sztár, nagy "S"-el! (<3 Sanyi)
    Nem céloztam, nem minősítettem senkit, megjegyeztem úgy átlagban.

"Miért kell a tört szervert ennyire fényesíteni?"

- Tegyük fel, hogy megtetszik egy film. Elmondod a barátaidnak, hogy milyen jó és hogy nézzék meg. Itt sincs ez másképpen, itt is ugyanez történik. De lol...

- Tudod a filmekben és ebben a tört szerver dologban sokkal több a közös mint azt hinnéd. A filmek és a tört szerverek egy fikciók. Nem normál körülményeket, helyzteket mutatnak be. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy Harry Potter-t is szeretik a gyerkőcök, sőt még egy-két felnőtt hisz is a Roxfort létezésében! Én megvallom, hiszem hogy létezik egy tört szerver odakint, valahol.

"Ha a Kal-t használjátok fel, az lopás, ha más alapokon van, de hasonlít a Kalra, akkor az másolás, ha egyik sem igaz, akkor sem értem, miért kell erről itt beszélni."

- Ha egy nyílt forráskódú programot veszünk alapul, akkor nem beszélhetünk lopásról, sem pedig másolásról.
    - Ha egy porgram más alapokon nyugszik, de ugyanaz a végtermék, akkor sincs szó másolásról.

1. 20 MMORPG-ből, akár mind a 20-at másképpen programozhatják le, de lényege mind a 20-nak ugyanat lesz. Karakterfejlesztés a köbön, azért rpg.
    2. Egy témáról akár 100-an is készíthetnek szellemi terméket, és szerzői jogvédelem alá kerülhet abban az esetben, amennyiben mind a 100, egy kölün megvalósításon alapul és egyénileg kivitelezett.

- Már nem1x meglett kérve a tört szerveren nyomuló társaság, hogy immáron széles táborukat költöztessék ki egy másik szobába. Akit érdekel úgyis megfogja nézni, hiddjétek el.