• Elitewarrior
    Simi!

Mondtam nincs semmi bajom veled! Nyuszinak miért köszöntem volna amikor valami baja van és úgysem köszön vissza. Ja és ha minket utál a Hungarians mert kiléptünk, miért köt allyt velünk?

Doma!

Te nem tudod miről van szó! 1 guildben voltunk és sokan azért léptek ki mert mindenkit leszartak a baráti társaság. Nem egyedül vagyok ezzel ez általános jelenség annál a társaságnál tisztelet a kivételnek. Utánna meg jött a balhé miért léptünk ki. És ezért koz útálatnak örvendünk a régi guildnél. SigaDragon Ladyt simán kitúrta 4-ünk szeme láttára az 1 sponos helyről d4f2-n. Majd később "pár nap" engem a 2 sponosról Sólyomék. Lehívtak partyba d3-ba és a partyból kiutáltak pedig ők hívtak és ally is volt, majd még azt az 5 perces partyt is rámkiabálták. És ez csak 1-2 dolog. Ráadásul olyan ember támad a legjobban aki ezeket nem is látta kilépésnél mert nem játszott ez az illető PUNA! Lövése sem volt mik történtek miért ment el annyi ember a guildből. Még mai napig sem tudja mert senkit sem hallgat meg. Tehát ha kilép valaki a Hungarians-ból köz útállatra számíthat ennyi az egész.