• Doma #9087
    Ejnye no! Már megint milyen butaságról vitatkoztok.
    Nem hiszem hogy ennyire drasztikus lenne a helyzet. Ha valakit nem hívnak partyba, nem válaszolnak neki stb, az nyilván nem ok nélkül van. Ha valaki nem szeret valakit annak megint oka van. Lehet ellen tenni meg hátat lehet a dolognak/személynek fordítani.

De, hogy a játékról is essen szó :)
    Event sziget, farkasok, Snowmonseterek, karácsonyi hangulat...

Meglátogattam ezt a kis szösszentet és nagyon jókat derültem.
    Alap farkas - mint lejjeb is írta grimus - szürke(kb 1,8k hp) ~lvl 30 fölött, a kövi nekem sárga volt (3,5k hp, és ~300+xp) hát uccu neki mi bajom lehet :P
    Semmi csak elfogyott a fél manám fele mire egyet lepucoltam :P
    Xp hm hm, annyit kapok érte mint egy narancs Devil troop of desire-ért, amit 2 stagóval bőven elrepítek :P
    Ez volt a sziget bal oldala mert kedves koreai barátaink megírták hogy ott vannak a "gyengébb" mobok.
    Gondoltam nah akkor lássuk mi az erős.
    Nem veszem már komolyan a játékot szal nekiiramodtam a másik iránynak a kis 35ös ijásszal :P
    Nézem farkas farkas hátán. Ez aztán a változatosság
    Aztán hogy hogy nem jön egy túlméretes Demon Crack Troop (valaki odacsalta a safehez, ezzel megelőzött
    ) vagy valamelyik tesója csak éppen Snow monsternek álcázta magát.
    Nah sok kis kari kik még nem láttak ilyet uccu neki hát csak nem olyan dúrva az , (szegények nem tudták hogy ami nagy az nagyot is üt :P).
    Lett is gyorsan tömeges istentisztelet csak valahogy nem volt meg a helyes irány Mekka felé
    Nah gondoltam ha már safe akkor megkóstolom.
    Láss csodát amikor nem misseltem akkor odacsaptam neki 500-600at is (jól elstatoltam strenght fele szerencsétlen kiscsajt ).
    Mana nyista mob hpje felére csökkent. Gondoltam iszok egy kis szentelt vizet. Jön egy mágus ~lvl 40, nekikeseredik lövi rá az áldást, mob hpje nem mozdul. Nah mondom szerencsétlen mágusok nem elég a bajuk a játékban most még ez is

Jött egy 50es ijász, nekiemberkedett a mobnak, aztán a végére csak elszaladt pár lépést mert nem bírt vele 1. roudnban de azért legyűrte.
    Kérdem mennyire szeretett a mob?
    Válasz átlag 500 damage. (osztok szorzok kivonom az egót jó lesz az 600-700nak is :)

Nah kitisztult a terep mondom ez nekem nem volt műsor, már az 5-6 revive kérő is eltűnt. Szal gondoltam megnézem mizu beljebb.
    Nagyon sokat nem is mentem találtam egy Great wolfot (lila).
    Első nekifutásra nem akartam neki menni mert gondoltam megesz reggelire.
    Szaladok előle aztán bumm be stunnolt :D (Kár hogy tudtam közben medizni , meg kár hogy csak 2 mp volt.), legalább ölt is volna meg :)
    De semmi. Fél manaból meg 10 medivel kinyírtam kaptam érte 1900 xpt ami több mint 2%, de kösz inkább hagyjuk.
    Nem teccik event :( Inkább essen a hó és lagoljunk de legyen dupla xp/dupla drop :)

Jah még egy kérdés mi köze a KAL "mondavilágához" a karácsonyi tündérkének?

Ui: Koreában milyen színű a tél?
    Ilyen vagy ilyen?
    Esetleg szerintetek sem ártana egy új klienset letöltenem?