• v150r
    alapból kitoltam 12-ig asszem a lightning slash-t. már kicsiként se tudtam használni, abszolút de totál fos skill, ráadásul úgy eszi a manát, mint a bikacsök, ami egy kezdeti karinak nem sok van, szóval vagy tegyék át a commandernek [de úgyse, mert akkor kéne csinálni egy új skillt], ha annyira jó kimaxolva, vagy nemtudom, de saját tapasztalatból beszéltem.
    a critical valóban csak vaga-nak jó, ezt kihagytam.

amúgy én is teljesen egyetértek veled, viszont a törthöz némi...:
    tudod az a szitu, hogy nem biztos, h pár hónap múlva ugyanúgy lesz időm kalozni, mint ahogy most lenne. és számomra a "fullfehér" eddig egy olyan elérhetetlen pont volt [tekintve hogy 20-30 körül kaptam egy-két lényeges top-ot, azóta semmi normális drop-ot, ebből kifolyólag nem sok pénzem van], amit nem fogok elérni. továbbá érdekelnek az új armorok/fegyverek, hogy néznek ki, mennyit érnek, stb.
    lényeg a lényeg, a tört szerver pár napi kikapcsolódást nyújt, amíg eléred azt a szintet, amit csak hosszú hetek alatt érhettél el simában.
    megnézheted, h milyen lenne, ha milliárdos lennél, avagy ccf-er, mennyire számít az új armor, a mixing, a scrollok, egyebek. én speciel sokkal jobban érzem magam a tört szervereken, mint sima kalban.
    nincs kser, nyugodtan lehet haladni, sokáig el tudod húzni a lvl-upot, és van sikerélményed, ami az internacionálisról nem mondható el.
    köszönöm a figyelmet.