• Csimbi
    elite:

- pont azokra a dolgokra kérdeztem rá, hogy miért jók, amiket te leírtál mégegyszer... mi értelme van az egésznek, ha mindent készen megkapsz? miért partizzak, miért gyilkoljak, minek menjek nap mint nap játszani, ha nincs cél a szemem előt?? (nehogy erre azt ird, hogy mert jol érezzük magunkat, mert cél nélkül eltötleni az időmet, annál szarabb dolgot el nem birok képzelni -> ergo nem érzem jol magam)
    - új város új map új mobok ... LOL max a meglevőeket tudjátok átirni a saját izlésetek szerint, forráskód nélkül egy centi uj cuccot nem fogtok bepakolni, de még forrással sem valószinü...

visor:
    - lightening slash max vagának nem jo (bár láttam vagát LSel), viszont még mindig a leggyorsabb támadás a játékban, igy commandernek az egyik legjob duel comboja (1 vaga hit = 3 LS)... maxra tolva 3x80=+240 dam, +5 otp-vel
    - critical szintén csak vagának kell maxra(bár még ebben sem vagyok biztos), comm-nak 10-ig elég mivel utána az esély már nem nöl, csak a sebzés (+10% nem ér meg 5 pontot)
    - weapon mastery nélkül a knight szart sem ér, nem a + dam miatt természetesen, hanem az +10 otp miatt

nah peace...