KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Csimbi!
Az igaz amit írzs, hogy szólóban 1 knight is jó d1r9-ben de 1 gond van, hogy elrontottam a karimat int-re 45-öt raktam, a skillek is teljesen elvannak rontva, nem tudok egyedül ütögetni. Ez tény! És ezért is hagyom abba, meg amiatt amit írtam, a törtön mindenem megvan, iszonyat stabil a karim. A sima szerveren nem. Valamint a sima szerveren nem tudok 50 lenni, mert nincs pénzem rá. Ha d4 droppolna esetleg lenne, de már medit sem tudok venni, így nem izgat, meg amit említettem, hogy az emberek hozzáállása is olyan. Mi megfogadtuk, hogy nem megyünk sehova partyzni többet idegennel, csak mi baráti társaságunk ha egyszer újra játszanánk a sima szerveren! Nem kell nekünk, hogy ránk kiabálják a partykat.
Dodó!
Ha nem szivesen hívtál a partyba akkor miért? Mert ha komolyan gondoltad és komolyan mert írtad hogy húztál akkor miért hívtál le?? Szartál volna rám. Én miattad mentem csak, tudod d4f2-n voltam, nem volt létszügségem rá, de téged kedvellek és így lementem, de látod többektől megkaptam érte a magamét. Szólj ha nincs igazam, hogy abbahagyom. CoreyHUN nagyon örülni fog a karimnak, mert megkapja a g50-es armoromat is:) Csak teljen le neki a büntije:) Vannak emberek akik d4f2-n simán kitúrnak köszönés nélkül a helyemről ahol ütögetek 2-3 órája és magyarok méghozzá ML tagok!! 10 percig köszöntem nekik és le sem szartak de kitúrtak. Lady-t pedig az 1 sponosról turta ki 1 Hungarians-os úgy, hogy 4-en voltunk ott. Még a külföldi is megjegyezte a dolgot akit magyarra tanítottunk:(( Elszomorító! De ez van. Dodó te hiányozni fogsz:)) Jó veled dumcsizni:)