• v150r
    te mit nevezel húzásnak?
    csak gondold végig. ha egy partyban te vagy a legalacsonyabb, akkor teljesen mindegy, hogy miről beszélünk, téged a legmagasabb húz, akárhogy nevezzük. együtt húzzátok egymást. de mivel 40 felett a nálad csak pár szinttel magasabb mobokat éppenhogy tudod sebezni, ezért, lássuk be, nem veszik sok hasznodat a partyban [de ez nem szégyen!].
    de pont ezért alakulnak ki állandó, kisebb-nagyobb "partyközösségek" és ennek pont ez a lényege.
    ha te elmész és segítesz a "kicsiknek" az is húzás.
    ha nem élvezed a partyt, akkor a játékot sem élvezed, a közös "csapatmunkát" sem élvezed, innentől kezdve nincs értelme játszani.
    más.
    tört szerveren annyiban változik ez a dolog, hogy ott még ultramagas szinten sem vagy "rákényszerítve" a partykra, mert egymagad is elboldogulsz az atom tuningolt cuccokkal.
    mellesleg sztem az xp és a "csapat" egyaránt számít. szerintem, ahol nem érzi jól magát az ember, azt a partyt rövidúton előbb-utóbb otthagyja.
    ebből kifolyólag nem hiszem, h dodonak nem lenne szórakozás a kialakult emberekkel a party. és sztem másnak sem.