KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Dodó!
Az elv az így van ahogy leírtad, de ha te ezt komolyan is gondolod akkor gond van. Nekem a party a lényeg nem az,hogy party közben esetleg valakit húzok. Jó szórakozás az egész, amit a rendes szerveren pont az ilyen előítéletek miatt nem lehet élvezni. Sokan komoly dolognak fogják fel ezt az egészet, én 1 jó bulinak. Én a kicsikkel is szivesen lemegyek szinte akár hova, az a lényeg jól érezzem magam és a többiek is. A tört szerver ezért jó, mert az tényleg tükrözi az igazi játékot és szórakozás az egész. Nagyon jól szórakozunk, amit a rendes kal-on nem igazán lehet elmondani főleg, hogy az emberek töbsége ezt komoly dolognak veszi nem játéknak! Ez tükröződött az aliance-nél is amikor minden magyar guild ally-ban volt. Néhány ember kivételével le sem szarták egymást az emberek. Ott is tükröződött ez, hogy alig voltak partyk a 4 guildből, pont ezért, mert nem szórakozásnak, játéknak fogják fel az emberek! Furcsa a tört szerveren aki magyar fent van tud szórakozni rendesen a játékban, és nincs nyafogás. Megmondom őszintén a rendes kaltól elment a kedvem de rendesen! És ezzel nem vagyok egyedül. Ez a saját véleményem, lehet Dodó, hogy 1 nagy hülyeség az egész, ezt mindenki döntse el maga.
Ahogy beindítom a tört szerveremet, abban a pillanatban valószínűleg abbahagyom a rendes kalt, végleg.
Ui: Dodó jó ember vagy, de csak 1x próbáld ki, hogy engedd el magad és ne az xp számítson, hanem indúlj be 1 jó csapattal és szórakozzatok.