• Elitewarrior
    Csimbi!

Ha én beveszek valakit 1 partyba főleg ha én hívom meg egyébként is, én nem kiabálom rá később, sőt ilyen meg sem fordul a fejemben. Én nem tartottam húzásnak főleg, hogy d3f3-ra szoktam menni szólózni. De nekem a tevéleményed nem számít, majd ha Dodó mondja azt elfogadom, de Ő nem hinném hogy azt mondaná, hogy húztatok engem. Főleg kb 5-10 percig voltam. Kiutálni kiutáltatok az igaz ráadásul ok nélkül!!!

Szegény Dodó kért bocsánatot helyetetek, hogy lehívott engem, na ne mond már, hogy nincs bajod a kicsikkel!!!

Az ML javarészében megvan ez a lenézés a kicsikkel szemben ezt mindenki tudja. Én nem szoktam szólni csak 1x. Én inkább elkönyvelem magamnak ezeket a dolgokat. Én ezek után sem utálnék ki senkit 1 partyból és nem is fogok főleg úgy nem, hogy nem is ismerem, mert te pl nem ismertél engem és nem is ismersz. Ha én is ezt tenném 1 fokkal sem lennék külömb az ilyenektől.

Attól hogy dodóval nem partyzok a szintkülönbség miatt és egyéb más okok miatt "nem az ő személye" attól őt nagyon kedvelem. És 1 korrekt embernek tartom.

Szia Dodó:)