• Dodokacsa
    "Kal vagy sem, mi megkapjuk az Update-et!!!!!!!!!!"
    a smájliból nekem az jött le, hogy: hahááá kapjátok be hülye kalosok, silkben bezzeg lesz update...
    ha ezt kimondottan vkinek, akkor arra ott a privát, vagy elé lehet írni, hogy ezt kinek, vagy még egyéb más funkció, mind1, elhiszem, hogy nem ez volt a szándék, de nekem ebből ez jött le

na igen. DE
    nem véletlenül lett úgy kitalálva, hogy amit kalshopban megveszel el tudd adni a játékban. gondoltak arra, hogy lesz aki költ pénzt és lesz aki nem. és így mindenkinek jó, kivéve 1-2 "pistikét" aki mindig mindenért siránkozik, mert az a hobbyja, hogy rinyál. a nagy többség 100% ban ki van békülve ezzel a rendszerrel. (egyedül a stone of birth-t nem lehet eladni, csak ajándékozni)

XP-kő: használni igazáből 50 körül kell elkezdeni. az ára a játékban 3-4milió körül mozog. ezt a pénzt simán összeszeded droppokból 15 nap alatt, sőt még többet is
    Rebirth: 600e-1millió, ez sem megfizethetetlen, hacsak nem napi többször halsz. én magamtól kb. havi 1szer halok meg(lag, géphiba, egyéb leszámítva)

a többi kalshopos cuccot is igazából 50 körül érdemes elkezdeni használni. egyik sem ormótlanul drága, mindent megkapsz geonból, és 50 felett pl.: egy 2 milliós saving scroll nem vág földhöz senkit. ne legyünk már álszentek.