• Curbuncle
    Jó reggelt! ^^

Átolvastam Chamber, ez a pláne benne. Azért írtam azt, amit te is idézétél tőlem, hogy nem veszekedés képpen kukacoskodok Csimbi-vel, hanem csak beszélegtni akarok. Ha lenyugodt már az elitével folytatott párbaj után, akkor beszélhetnénk. Ezt jelentette amit írtam. De örülök, hogy valaki megint félreértelmezésből ugrik a nyakamnak. Amúgy én is szeretem azt a bizonyos "..."-ot, látom te is sűrűn használod a hozzászólásaidban.

ItemShop(Kal) =/= Item Mall(Silk)
    Nem véletlenül írtam le tegnap az árakat, de reméltem senki nem köt bele. Na akkor egy kis ízelítő:
    ItemShop - legnépszerűbb az Exp Stone.
    Ára: 59 KalCash - Egyszeri 50KalCash = 5.25$-ból nem lehet megvenni. Vegyünk ismét 50 KalCash-t, mert ugye 15 napos csak 1 Stone időtartama és mi fejlődni szeretnénk. 59+59=118. Akárhogy is számolom ez egy 50+100 KalCash megvétellel tudod csak finanszírozni, ami 3017 Forint egy hónapra. Ja ebből marad 32 Kalcash, amiből vehetsz még vagy 1 Stone of Fishery-t vagy Savinget (1et) vagy Movingot.
    Lényeg a lényeg neked ha a játékban, hangsúlyozom(!) nem tudnád megvenni havi 3e+ kellene fizetni a fejlődésedért, mert geonban a legújabb dolgok mindig a csillagos eget súrolják, hogy szinte ki nem lyukasztják azt. Hány hónapja jöttek be a tunningolási itemek? Nézd meg még mindig az árakat, a mostani fire of bread-el sem lesz másképp, sőt! Ez talán még megfizethetetlenebb lesz, tekintve hogy rengeteg jó statot ad.

Nem értem, valamit félreértünk mindig a másik mondanivalójában, de én nem silkezni járok ide a másik fórumról. Hanem mert ide írtam majd egy éven keresztül és mert most hogy mást játszok, kiszakadtam a kalos közegből, már talán meglátok olyan dolgokat, amikre ti leanyáztok másokat, mert hogy az nem úgy van. Nem veszekedésből mondom, hogy a kal nem jogosan kér mindenért pénzt, hanem mert ezt olvasom és ezt hallom vissza még kalozó emberektől. Úgyhogy a közeljövőben ne csak ugatás formájában essetek nekem, hanem fejtsétek ki miért gondoljátok az ellenkezőjét vagy győzzetek meg. Elvégre sokszor ti hangoztatjátok, mennyire érett a társaság.

u.i.: Nem ajnározom a Silk-et, félreértés ne essék. Azért copy-ztam be anno egy pár napja azt a karácsonyi update-et, mert valakit megakartam heccelni vele, hogy lássa ő is a jó hírt. Nem a tömegnek szólt, de mivel ez egy nyilvános fórum, kiváncsi voltam a reakciójára. Jótanácsképpen egy kicsit táguljon a befogadókészségetek, mert akárhányszor új arc ír erre a fórumra, vagy nem a kalról van szó, itt mindneki megőrül.

További szép napot,