• Curbuncle
    Nah hali ismét.

@Csimbi

Nem a fizetős oldalával van gondom a Kalnak, hanem a kivitelezésével. Minimum ha jól számolom, 5.25$ => 50 KalCash-nek felel meg. Na most ebből szinte még Exp követ sem tudsz megvenni, nem hogy valami értelmeset. Tehát min. 2500-2700Ft-nak megfelelő pénzösszeget kell kiadnod a játékra, kb 3000-3200Ft ha havi 2 exp követ akarsz elnyomni. Most megint, mint mindig beadtak egy új tunning cumót, mint múltkor a fegyverek imperial-lá alakításához szükségeseket, de ezért is fizetni kell. Tudom elmondtad, és én sem vagyok hülye én is vettem a játékon belül kalshop-os itemeket. De számomra ahhoz képest hogy a játék tele van buggal, eszméletlenül könnyen hackelhető, nem logikus, hogy miért kérnek minden kis biz-baszért pénzt. Mert ugye nem fejlesztésre megy el a pénz az nyilvánvaló, max egy 5-10%-a. Minden amit az amerikai-európai-ak fizetnek, a kóreai kalba fektetődik be. Nem beszélek hülyeséget, ha nem hiszel nekem legközelebb jön a külföldi link a kóreai kal közeljövőben tervezett fejlesztéseiről.
    Itt kérdezem én, mi a tökömből finanszírozzák, ha nem a mi pénzünkből.

Remélem ellenben vagy már olyan állapotban, hogy ezt nem kötözködésnek veszed. ~Elite után.

@Dodo
    Faszért kell akárhányszor írok erre a fórumra, belekötnöd az írásaimba. Menj vissza lépd a szintjeidet és sajátítsd ki a régi ts-t a kalmániádnak, mert arra se megyek fel többet az hét szentség, többek között miattad. ~Pá