KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
xalen #8363 Tudom, hogy közöm sincs ehhez a dologhoz, meg talán felesleges is leírnom, amit gondolok, de talán mégis egy-két mondattal tennék rá utalást.
Azt hiszem, hogy én a abszolult kezdő, amatör szintemmel, aki még az elnevezéseket sem ismeri, nehogy a játék valódi lényegét, szóval én azt tapasztaltam, hogy mindenki igyekszik segíteni, amennyire képes, vagy amennyire tudja fogni a másik problémáját. Hogy mi lehet a klánon belül, azt csak ti tudhatjátok, de gondolom, hogy az összetartás sokkal nagyobb, mint a kobór, kósza (gyertek magyarok, segítsetek be egy kicsit, mert kéne egy kis segítség a szintváltáshoz) tagok között.
Azt meg tapasztalatból mondom, hogy az ember sokszor "elérti" a másikat, és a kommunikáció hiánya csak ront a helyzeten. Attól, hogy mások az elvárások, elképzelések, vagy éppen egy másik csapatban szerzi a tapasztalatokat, miért kéne fújnotok egymásra (?) Legalábbis nekem az olvasottak alapján ez jött le :(
(egy halványka megjegyzés lenne még: ezt a fórumot gondolom jóval többen olvassák, mint ahányan ki is fejtik a véleményüket, szóval talán nem kéne ellenreklámot gyártani magatoknak, az emberek olyan közösséget próbálnak keresni, ahol minden ok, egy játék lényeg a szórakozás, maga a játék, szóval....)