KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Puna!
Még most volt időm megnézni a fórumot. A te gondolatmenetedre reagálva elmondhatom, hogy nagyon nagy tévedésben vagy! Nem amiatt léptem ki a hungarians-ból amit elmondtál! Ráadásul te nem is voltál akkoriban fent nem tudod mi történt! De arra sem vetted a fáradságot hogy normálisan megbeszéljük és meghalgassál engem. Eldöntöttél valamit és ezt szajkózod. Én mai napig normálisan viselkedek veled és mindenkivel a hungarians-ból, de ezt nem mondhatnám el rólatok, tisztelet a kivételnek. Az általad említett partiban kb 1 percet voltam amíg ki nem utáltatok onnan! A guildet a HungarianElite-t meg nem én alapítottam tehát ebben is elvagy tévedve! Engem megkértek rá hogy segítsek és hogy a problémákra nem voltál hajlandó megoldást találni így támogadtam az új guildot. Nem a partyk voltak nálatok a gondok, és főleg nem Nyuszuke, mert attól, hogy elfordúlt sok embertől ő is többekközt tőlem is már akkor amikor még nálatok voltam, attól függetlenül a játékban még őt kedvelem a legjobban. Neked kelett volna venni a fáradságot és tisztázni a dolgokat, én megpróbáltam. Dodó meghallgatott és tisztázni is tudtunk minden nézet eltérést egymás közt. Velem is vannak problémák, mert tökéletes ember nincs, de én mindenkit meghalgatok, főleg ha gondja van. Valamint én nem csak a nagyokkal foglalkozok mint egyesek, hanem minden magyarnak szivesen segítek! Nálam nem számít, hogy milyen szinten van a játékban. Ennyi, mert így is sokat írtam ez a dolog nem sg-fórumba való. Ez a mi dolgunk egymás közt kell megoldani nem mindenki előtt. Még a guild egyesítés is megodható lett volna ha nem csináltátok volna a cirkuszokat ezt dodó is megtudja erősíteni. De ti tudjátok, de dúrva hogy valaki guildet vált és a régi guildnál köz útálatnak örvend nem?? Szerintem gyerekes de mind1. Ha megakarod normálisan beszélni én állok elébe, én nem haragszok senkire, és nem én vagyok a makacs öszvér!
Üdv:Elitewarrior "SubOf HungarianElite"
Ui: Te beszélsz arról, hogy értelmes emberek megtudják oldani a problémájukat, de ez egyenlőre nálad nem működik. Majd meglátjuk mit hoz a jövő.