KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
xalen #8345 Lehet valamit tényleg én cseszek el, csak nem tudom, hogy mi a fenét. a 98%-ban lehet igazad van,nem tudom, de tény, hogy rakam bele a köveket, és tény, hogy sehol semmi :-(
a kalhun oldalon mindent elolvastam, meg amikor gondom van, bent is kérdezgetek, de erre a talis dologra sajna egyértelmű választ nem kaptam,
én így értelemzem, hogy veszek egy szűz botot, rárakok NPC talikat, mondjuk 4-ig, aztán ha jönne az ötödik, arra kéne vegyek polishing stont, mert itt már necces a helyzet, azt sikerül nem, vidulok, vagy sem. a blowot annyit tehetek rá amennyi NPC talim van, és ehhez szükséges egyenkétn megnézni, hogy hány %-os esélyem van, (érdemes 100-ra vinni, mert aztán volt nincs). na eddig remélem helyes az elgondolásom,
Valóság, a számok elöl benne, +x meg zárólejben [x] meg attack (x) viszont mindez sárga.
Kérdés, mikor lesz ebből kék. Én eddig azt hittem, hogy akkor, ha veszek a "piacon" egy nekem tetsző talit, ami majd nevet, meg valami plussz pontot ad a fegyvernek. Rá is húztam, de ez a bénaság leosztotta magát, eltört, kellett egy fixing, ded a tali már nincs rajta, csak a sárrga NPC-s.