• xalen
    Sziasztok, elkelne egy kis segítség talizással kapcsolatban.

Már sok véleményt hallgattam meg, és túl is vagyok néhány próbálkozáson, de a vélemények és a tapasztalásaim néhol igen nem stimmeltek. A végeredményt tekintve már mindegy, mert KO-ra vágtam 2 botot, jónéhány talit, csak szeretném tudni, hogy mit csesztem el. Ha másnak megy a talizás, gondolom nekem sem lehet rá rosszabb az esélyem.

Szóval első bot, alap 40-es, vettem rá 4 NPC talit egymás után , + revision követ, felnyomva 100%-ig az esélíyt, eredmény: még a botot sem láttam utána, nehogy blowom nőtt volna.

2. bot: szintén alap, rakom rá a NPC talikat, meg a revköveket, már 4 van rajta, de az istenért nem aktiválja, mindig sárga marad (gondoltam talán mert még nincs rajta „név” tali, hát tettem rá, de minek, eltört a bot, csak a 4 plussz van meg, bukta a tali meg a fixing (jó ezen nem buktam csak kb 150-et, eladtam olcsón, kezdjen vele más, aki okosabb, mint én, mert tuti lehet még.

3. most van egy olyan amin már volt név, rakom rá NPC talikat, a kérdésem, hogy miként tudom a g40+2-est mondjuk g40+4-re vinni?
    És mi van, ha szeretném mondjuk az alap talizmánt lecserélni, az ok, hogy felülíródik, de mi, csak az árustali, vagy az is nullázódik amit eddig NPC-s talival tettem bele?
    Lehet baromi hülye kérdések, de annyira ellentétes válaszokat kaptam, hogy szeretném már tisztázni, meg a játékban a cseten ez elég nehéz feladat, még annak ellenére is, hogy hála az égnek nagyon segítőkész csapat van fent.
    Köszi nektek :-)