• Curbuncle
    Legalább kétszer olyan régóta játszottam a Kal-al, mint te Elite, amikor ott hagytam szüneteltetni. Az életkorom nem rád tartozik, az IQ-mnak pedig semmi köze nincsen ahhoz, hogy nem magyar guildben voltam.

Aki nem magyar guildben van, az nem magyar? Ne bazz már, akkor én mi vagyok? Hallod lehet résztvettem egy gyorstalpaló nyelvtanfolyamon és azért vágom ennyire a nyelvetek. Aki külföldi guildben van, az azt keresi, amit magyarban nem találhat meg. Különbözőek vagyunk, másak az igényeink. Ezt a fórumot, mint valaki már kifejtette 15-20 ember ha olvassa. Ehhez képest ennek 4-5x-öse játszik a játékkal. Miért akarod Te képviselni a magyar Kal-osok érdekeit.

Ha visszaemlékszel ugyanez volt amikor a Sigáék társasága megalapította a RitualFear-t. Akkor is ugyanez volt. "Kell egy guild, amibne megvan az, ami hiányzik a MagyarLovagokból és nem nobb mint a BlueSky." Aztán rájöttek, hogy hát ez így nem működik, olvadjunk akkor össze a Hungarians-al. Akkor is mi volt, kicsik átcsábítása a Ritualba, xp-t adjatok be, vagy kivagytok rúgva, majd egy hónapra rá, gyertek kicsik a Hungariansba, mert erősek leszünk. Most meg megint guild-ek közti variálások vanak. Gyerünk ide, csoportosuljunk oda, szarjunk bele kinek mi a jó. Miért nem jó ez a 3 guild alliance-a? Úgysem tudtok 8-as full magyar allyt létrehozni, mert nincs annyi játékos. Kwy Up guildje felejtős, a többiek meg HoF-ban meg egyebekben érzik otthon magukat, ők sem fognak átmenni.

@Dodokacsa

Hallod lehet a kicsi 40-45 alattiaknak eláll a lélegzetük is ha meglátják rajtad full g50-ben világító testedet, de ne nekem tedd ezt a "kussoljál" stílust. Mi ez a hirtelen porondra való kényszered, hogy vezesd a magyar guildek megreformálását? Szarok rá mit mondasz, mert úgysem fogsz leszállni soha arról a kurva magas lóról. Az a kurva nagy szerencséd volt, hogy 55 alatt mindened meglett a Kal-ban, amugy te is ugyanugy megérdemelnéd hogy szívjál, mint azon sok ember akik 60-63ig nem is látnak g50-et. Máris másképp látnád, szólnál bele a dolgokba.

@Chamber Respect.