• Csimbi
    csak egy-két megjegyzést tennék hozzá a dologhoz, mindenféle összefüggés nélkül:

- az ML a legismertebb magyar guild a külföldiek körében (ha mást nem, Chambert általában nagyon sokan ismerik :D), ezért nincs értelme új guildot csinálni, tehát mindeképpen a meglevőekkel kéne gazdálkodni

- először viszont kéne egy felmérés, kiki csinálja meg a saját guildjában, hogy ki is lenne benne egy ilyen 50+ meg 50- os elosztásos guildben... (sztem 2 guild bőven elég lesz erre a célra, mivel 120-nál több aktiv gamert ugysem tudsz összeszedni)

- egyetlen problémát a leendő kisebb guild vezetője fogja elszenvedni, mivel neki maradnia kell 50+ osan is a kicsi guildbe (ez a hungarians esetében asszem dugimaca lenne :D )

- ha sikerülne egy ütős 50+ os guildot összerakni, akkor valszeg a war reg sem lenne akkora probléma, hiszen partyba 6 50+ os emberrel healerrel meg tudnánk védeni a leadert...(javasolnám a szoros ally-t a többiekkel és a legnagyobb guild leader lenne az ally leader) bár ha az assa maskot nem rakják vissza, akkor a reg kérdés nem gond, ha mégis, akkor sztem megoldható lenne Penge felhuzása is, ha chamber szánna rá egy kis időt, akkor sztem 1-2 hét alatt felhuzhatjuk partyba...

- ha ez az egész dolog kudarcba fulladna (értsd marad minden ugy ahogy va) akkor sincs gond, nekem nagyon tetszik az, hogy magyar ally van, 4 guildal, viszont örülnék neki, ha kicsit több közös party lenne... mostanában jókat partyzunk Freez + Breno val D3-ban , Lelki, Blonde, Nati val D1 eggbe, de ezen kivül általában senki nem akar jönni velünk (bár most hogy pina is újra "nagy" lett, ő is jár velünk)

ui:
    ha lesz egy kis időm, csinálok egy excelt az ML tagokról, job és lvl -el, hogy egy kicsit képben legyünk, kinek lehet szolni party ügyben... javaslom a többi guild is csináljon egy ilyen listát, amit majd felrakunk a netre vhova és alkalomadtán frissitjük... igy nem kell gondolkdni, hogy ki is lehet a másik guildban, meg hogy hányas, lista megnéz, privi checjk ghogy fent vane azt mehet a party ! :D