KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Chamber #8231 Na mixing előszöris 2fele bontható...
1. Új fegyvert csinálsz (making weapon)
Pl van egy G50 bowd (mindegy hogy milyen a 3ból, mert minden gradhez csak 1fajta imperial weapon van, tehát a bow esetében steel/CF/GCF -> ha mixeled mindegyikből ugyanaz: Imperial CF lesz)
Tehát ha G50ből akarsz imperialt csinálni ahhoz kelleni fog az eredeti G50 fegyód, 1 G46 armor, 1 másik G50 fegyó (célszerűen a legolcsóbb tehát egy 1H sword), 2 elementál stone (itt nemszámít milyen stonet raksz rá, tehát megintcsak célszerű a legolcsóbb azaz amit kalshopban lehet venni mistery vagy demons blood ami 4-5M geon korul mozog most)
Ezeket mind bepakolod mix masternél és szurkolsz hogy sikerüljön, minnél magasabb grade fegyvert akarsz csinálni annál kisebb az esély sikerre (G53 Overnek pls 15. próba körül lett meg imperial asszem)
Ha a fegyód alapból statos volt akkor minden meg is marad rajt ahogy volt, csak az alapja lesz lecserelve imperialra. Pl. 14/14/5 King bowból 14/14/5 King Imperial bow lesz.
2. Fejleszted a fegyód (upgrade weapon)
Maradjunk G50nél, itt kell akkor: a fő fegyód amit fejleszteni akarsz, 1 másik G50 fegyó, 1 G46 armor, 1 elemental stone. Itt számít hogy milyen az az 1 kő, ugyanis ha sikerül akkor annak a kőnek a tulajdonságait fogja megkapni a fegyver plusszban (tehát az addigi összes upgrade rajtmarad a fegyón ittis).
Ilyen módon 3x lehet upgradelni egy fegyót, az első 2 körben csak a játékban szörnyek által dobott kövek használhatók (shadow, holy, flame, ice, lightning, poison, paralisys, strenght, skill (ezek ára most a játékban elég változatos attól függően hogy melyik kő: 15-40M sztem)). Kal oldalon táblázatban megvan hogy melyik mit ad 1. ill 2. szinten.
3. szinthez viszont csak a maradék 2 (kalshopban vásárolható, mistery ill demons blood) kő használható fel.
Kalshopos demon swordoket a mixingnél a másodlagos fegyverek helyett lehet berakni, attól függően hogy milyen grade fegyvert helyettesítesz velük, magasabb gradehez egyre több demon sword kell.
Namost válaszolva a kérdésekre is:
+14es fegyóhoz nemkell 14 kő :P Ez tök külön megy attól, olyan mintha mégegy talit rakhatnál a fegyverre a meglévő mellett, csak ezt kőnek hívják.
Fegyó kapásból nem törhet el amennyire én tudom, de nekem -8 endurance lett a vége 2 mixing kisérletemnek is, szal eltörheti a fegyót, HA kevés az enduranc-a és lemegy 0-ra egy sikertelen próbával.
Na remélem ez elég részletes leírás xD