KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Curbuncle #8192 A Kalról egy pár szóban Chamber.
Az igazság az, hogy a Kal-al egyszer foglalkoztak a készítők, amikor megalkották a játékot. További, ésszerű frissítést vagy a játékot jobbá tevő megoldást nem láttam még. Lassan 2 éve megy a game, és azóta egyszer sem volt erőfeszítés, a glitchek, bugok, hackelhető dolgok javítására. Ne érts félre, egy évig én is játszottam, a karim még mindig megvan, de a GM-ek nem törődömsége nagyon elszomorít. Ennyire hagyni egy játékot tespedni a semmiségben, vétek, mert jó játék!
At szerveréről meg annyit, hogy azon illetők játszanak privát szerveren, akik erőfeszítések nélkül, gyorsan akarnak magaszintűek lenni, jó cuccokban. Az Official szerver a normálforma, ahol mindenki egyenlő, gondolná az átlagos ember. Az a helyzet azonban, amit neked is bekell látni Chamber, hogy hack folytán számtalan játékos szerzett előnyt, pénzben és szintben a hivatalos szerveren is. Ezen a ponton kérdem, mi a különbség a két szerver között barátom. Az egyikken normál állapotok mellett futó szerver, törődő GM-ek nélkül vagy a valamivel többet adó szerver, ahol GM-ek vannak és valamilyen szinten, ha nem is személyesen veled, a szerver állapotával azonban törődnek.
Egyik sem jobb a másiknál. Talán majd a INIX esti óráiban rájön, hogy milyen fantasztikus játékot hagyott elhalálozni.