• Chamber
    Énis örültem volna full G50nek 54en, de sajna ez D4 előtt nemvolt lehetséges, úgyhogy 59en lett meg az első darab csak. Mostmeg sokan 50-55re full G50ek official szerveren mindenféle csalás nélkül is akár.

Hackelésről: szted nem veszélyes egy hacker szervéren játsszani??? Ami kitudja milyen progikat telepítget / portokat nyitogat a gépeden a háttérben =)
    Mondjuk amíg nincs semmi hasznos infó számára a gépeden addig nincs mit lelopnia, de ha véletlen van akkor megszerzi sztem elég könnyen ha nap mint nap az ő szerverére csatlakozol fel önként.

"Számomra akkor lenne értelme ha lenne 1 60-as karim és este mikor hazaérek akkor 1-2 sört iszogatva assáznám az embereket kicsiket, nagyokat egyaránt." Nekedis PvP aréna kell úgylátom, remélem megcsinálják egyszer a koreaiak, kiváncsi lennék rá :)
    65 után nincs értelme tolni a maget amíg nincs jobchange, szal kéne PvP :) Koreaiak viszont nemfogják megcsinálni még nemlesz sokkal több 70+os emberke. szal ebből így probléma lesz, mert sztem sokan leállnak ha már nincs új skill amit el lehetne érni =/