• Ascyra
    Kedves Csimbi!
    Nézd igaz, hogy nem vagyok profi programozó, azonban van igazi hecker barátom aki mondjuk nem foglalkozik ilyen dolgokkal, de bármikor képes lenne megcsinálni amit leírtam. És ha nem az ip-vel akkor mac alapján mindent meg lehet csinálni. Szerinted azok nem tudják megcsinálni akik írtak külön anti-hacket maguknak meg egyéb programokat? Persze sok hekker csak írja, hogy menny fel ide és írd be az ID-t meg a PW-t, illetve keyloggerekkel próbálkozik. Azonban van 1-2 ember aki ennél többet tud. Mellesleg nem tudom mennyire értesz a programozáshoz, de az biztos feltünt, hogy a hekkerek nem véletlenül küldözgetik a cuccaikat más más ip-ről. o.O Meg mióta A drága chellósok végre pontos dátumot adtak meg az ip változtatásról azóta miért nem történik semmi fura dolog?(újra raktam a rendszert) De ezeket te is megnézheted ha a googlebe beírod akkor is kidob 1 csomó icq hakket az msn után talán picit többet kell keresgélni. Ha meg megtudja az e-mail címedet akkor a Brutus A2-vel simán bejut. bárki e-mailcímére bemehetsz azzal a progival csak állítsd át BruteForce-ra.

Én elég sokat Kaloztam és amikor kezdtem elég lassan ment, azonban 30 tól mind a hawerok mind Carték sokat segítettek és egyre gyorsabban ment . nekem kb 9 hó alatt összejött: 36 os healer, 48 as healer, 25 ös lovag, 34 es lovag, 28 archer, 33 archer, meg még volt vagy 3 25 fölötti de azokra már nem emlékszem.
    Az elsőt még a GM blokkolta annó mikor a ToD hack volt. Vettem kemény 5 darabot. A többiről eltüntek a cuccok. Jah még ebben az időszakban Wowon felhúztam 4 nap alatt 1 Taurentet 38 ra, illetve 1 hó lineage 2 és ott volt 1 25 ös Orcom, 57 es Sorci. At szerveren 47 es archer, 62 es mage. A többit haweroktól kértem el hogy megnézzem. Diabló2 őztem is és az Ancestral Recallban van: 87 Barbár, 65 ös Sorci, 54 Amazon meg még van 1 pár...

Én szeretném a legjobban ha tényleg jó lenne a mage, de sajnos 60 felett már nem lehet elmenni hawerokkal ütni és a Hermithez nagyon sok pénz kell, hogy lehessen vele jól haladni. A healert meg mindig lenyomják.
    És a többi kari is tényleg nem az igazi, bár a Vaga más az csak unalmas.

Én mindenkinek jó Kalozást kívánok! És senkinek nem kívánom hogy úgy járjon mint én.